Sanovnik lav – Šta znači sanjati lava?

Snovi u kojima se lav pojavljuje kao glavni motiv nisu toliko česti. Ipak, ove snove ne treba ignorisati jer mogu vam preneti neke važne poruke i ukazati na nešto što možete očekivati u narednom periodu. Prema većini tumačenja, lav u snovima je simbol jakih emocija i važnih događaja koji vam slede u bliskoj budućnosti. Takođe, lav može da bude simbol hrabrosti, moći i snage.

Ipak, značenje sna o lavovima zavisi od toga na koji način ste videli lava i kakve emocije je ova životinja probudila u vama. Da li ste bili uplašeni ili ste bili prijateljski nastrojeni prema lavu? Da li je lav bio pitom ili agresivan? Koje boje je bio lav u vašem snu? Sve su to okolnosti koje morate uzeti u obzir ukoliko želite da protumačite svoj san.

Sada ćemo vam reći koji su najčešći snovi o lavovima koje možete sanjati. Kao što ćete videti, neki od ovih snova imaju pozitivnu simboliku, dok drugi ukazuju na nešto loše što bi se moglo desiti.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati lava? 

Sanjati lava koji je pitom. Ako je lav u vašem snu bio pitom, to je znak da će vas drugi ljudi podržati i poštovati u narednom periodu. Vi ćete biti glavni i vaša odluka će se najviše poštovati. Pred vama je period pun uspeha i nema razloga da brinete.

Sanjati lava koji je agresivan. Ako ste u snu videli lava koji je bio agresivan i koji je želeo da vas napadne, to je znak da ste podređeni nekome. Neko ne ceni vaše mišljenje i često vas dovodi u neprijatnu situaciju.

Sanjati kako vas je napao lav. Ako ste u snu videli lava koji vas napada, onda je to znak da ćete morati da uložite mnogo truda da biste ostvarili ono što već dugo priželjkujete. Naime, na vašem putu do cilja ima mnogo prepreka i potrebno je da ih uspešno savladate kako biste ostvarili cilj.

Sanjati kako ste ranili ili ubili lava. Ako ste u snu videli kako ste ranili ili ubili lava, taj san je znak da ste spremni da branite sebe i svoja prava. Vi imate svoj stav i dovoljno hrabrosti da se suprotstavite čak i onome ko je na višem položaju od vas.

Sanjati belog lava. Beli lav u snovima simboliše vašu moć i potencijale koje bi trebalo malo više da iskoristite i da ih stavite u prvi plan.

Sanjati crnog lava. Ukoliko ste u snovima videli lava crne boje, onda je to znak da ćete u narednom periodu doživeti neko negativno iskustvo. Naime, oko vas će biti negativna energija i moguće je da će neko pokušati da vam nanese zlo ili da ćete vi naneti zlo nekome.

Sanjati da je lav u kavezu. Ako ste u snu videli lava koji se nalazi u kavezu, onda taj san ukazuje na uspeh koji vas očekuje u narednom periodu. Potrebno je samo da zauzmete odgovarajući stav i da znate kako da reagujete u određenoj situaciji.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio zanimljiv i sigurni smo da ćete sada mnogo lakše i pravilnije moći da protumačite svoje snove o lavovima.

Sponzorisano:
Loading...