Sanovnik lešnik – Šta znači sanjati lešnik?

Ako ste nedavno jeli ili brali lešnike, moguće je da ćete to i sanjati, pa tada nema potrebe ni da pokušavate da tumačite taj san, jer on samo odražava ono što se dešava na javi.

Ipak, snovi o lešniku mogu imati i određenu simboliku i značenja. Da biste znali šta vaš san o lešniku znači i kakvu vam poruku prenosi, važno je da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu.

Takođe, potrebno je da uzmete u obzir i celokupan kontekst vašeg sna.

U nastavku ćete videti neke od snova u kojima se lešnik pojavljuje kao glavni motiv, a videćete i kako se ti snovi tumače. Simbolika ovih snova može da bude i pozitivna i negativna, zavisno od toga da li ste jeli lešnike, da li ste ih brali, da li su lešnici možda bili truli, kao i od mnoštva drugih okolnosti i detalja.

Sada ćete videti koji su to snovi i kako ih možete protumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati lešnik?

Sanjati da jedete lešnike. Ukoliko ste sanjali kako jedete lešnike, sanjarica vam savetuje da ne bi trebalo da varate svog partnera jer se može desiti da budete razotkriveni i da kasnije platite za to.

Takođe, ako ste sanjali kako jedete lešnike, onda taj san može biti predznak za moguću zubobolju koja će vas mučiti u skorije vreme. Ovaj san može biti i opomena da bi trebalo da posetite zubara i da pregledate svoje zube na vreme.

Sanjati da berete lešnike. Ako ste sanjali kako berete lešnike, onda je to dobar znak. U periodu koji sledi vi ćete uspeti da rešite sve svoje brige i probleme.

Sanjati da tražite lešnike. Ako ste u snu tražili lešnike, onda u narednom periodu možete očekivati manju svađu sa susedima.

Sanjati da tucate lešnike. Ukoliko ste u snu tucali lešnike, to je dobar znak. U skorije vreme ćete se osloboditi svih briga i ponovo ćete imati svoj mir.

Sanjati da prodajete lešnike. San u kojem ste prodavali lešnike znači da ćete uskoro dobiti neki poklon od vašeg partnera ili od neke druge bliske osobe. Tom poklonu ćete se jako obradovati jer niste uopšte to očekivali.

Sanjati trule lešnike. Ukoliko ste u snu videli trule lešnike, onda je to znak da oko sebe imate dosta ljudi na koje se ne možete osloniti. Takođe, oko vas je dosta lažnih prijatelja, pa bi zato trebalo malo više da vodite računa o tome sa kim se družite i kome verujete.

Sanjati drvo lešnika sa plodovima. Ukoliko ste sanjali drvo lešnika sa plodovima, onda je to znak da vas na poslu očekuje veliki uspeh.

Sanjati drvo lešnika bez plodova. Ako ste u snu videli drvo lešnika ali bez plodova, onda taj san odražava vaše brige i preokupacije koje vas očekuju u skorije vreme. Moguće je da ćete biti jako zabrinuti oko neke svađe koju ste započeli sa bliskom osobom.

Sanjati kolač od lešnika. Ako ste u snu videli ili jeli kolač od lešnika, ovaj san ima pozitivnu simboliku. Naime, vašu porodicu u narednom periodu očekuju velika sreća i zadovoljstvo, tako da nema razloga da brinete.

Sponzorisano:
Loading...