Sanovnik leteti – Šta znači sanjati da letiš?

Snovi u kojima letite u većini slučajeva imaju pozitivnu simboliku, mada nekada mogu ukazivati i na loš period koji je pred vama. Ono što je važno jeste da su ovi snovi gotovo uvek praćeni burnim i jakim emocijama. Dok sanjate kako letite možete se osećati uzbuđeno, ali i jako uplašeno i uznemireno.

U ovom članku ćemo vam reći nešto više o tome šta znače snovi o letenju i kako ih najlakše možete protumačiti. Veoma je važno da u obzir uzmete ceo kontekst vašeg sna i sve detalje kojih uspete da se prisetite. Samo tako ćete uspeti da otkrijete pravu simboliku vašeg sna. Pa, da vidimo koji su to najčešći snovi o letenju i koje je njihovo značenje.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati da letiš?

Sanjati da uživate dok letite. Ako ste sanjali kako uživate dok letite, to znači da se u realnom životu osećate savršeno i da držite sve konce u svojim rukama. Vi ste jako sigurni u sebe i svoje odluke i ne postoji ništa što bi moglo da vas poremeti.

Alternativno, ovaj san može značiti i to da ste nekada jako prepotentni i da smatrate da ste vredniji od drugih. U tom slučaju trebalo bi da se malo spustite na zemlju.

Sanjati da se plašite dok letite. Ako je vaše letenje u snu praćeno strahom i neprijatnim emocijama onda je to znak da ste prepuni problema i da ste jako zabrinuti oko nečega.

Sanjati da padate u toku leta. Ukoliko ste u snovima videli kako padate u toku leta, to može da znači da se jako plašite neuspeha i gubitka kontrole nad sopstvenim životom.

Sanjati da nailazite na prepreke dok letite. Ukoliko u toku letenja nailazite na prepreke, to znači da ćete naići na ljude koji će vam se suprotstaviti u narednom periodu. Ipak, to ne treba da vas obeshrabri i da vas poremeti u ostvarivanju vašeg cilja.

Ono što je od velike važnosti jeste to da li ste uspeli lako da prevaziđete prepreke ili ste zbog njih morali da prekinete svoj let. Naime, ako ste uspeli da prevaziđete prepreke, to je znak da ćete izaći kao pobednik iz cele situacije. Međutim, ako ste ipak prekinuli let zbog tih prepreka, taj san je znak da će vas neprijatelji naterati da odustanete od svog cilja.

Sanjati da letite na velikim visinama. Prema mnogim tumačenjima, san o letu na velikim visinama može predskazati probleme u braku koji vas očekuju u narednom periodu.

Sanjati da letite nisko iznad zemlje. Ovakav san ukazuje na neku bolest koja vas može zadesiti u bliskoj budućnosti. Na sreću, uspećete veoma brzo da rešite sve zdravstvene tegobe.

Sanjati kako letite iznad mutne vode. Ukoliko ste sanjali let iznad vode koja je mutna, to znači da su oko vas ljudi koji vam ne žele dobro i da bi trebalo manje da pričate o svojim poslovnim planovima.

Sanjati da vidite sunce dok letite. Ovaj san ima pozitivnu simboliku. Naime, vi ste verovatno jako zabrinuti oko nekih poslova koje ste započeli, ali na sreću, sve ćete uspešno završiti.

Sanjati da su vam krila crna u toku letenja. Crna krila u toku leta ukazuju na velika razočaranja koja možete doživeti.

Sponzorisano:
Loading...