Sanovnik lisica – Šta znači sanjati lisicu?

Snovi o lisici mogu da imaju različita značenja, kako pozitivna tako i negativna.

Značenje sna o lisici zavisi od toga da li ste samo videli lisicu, da li ste je hranili, hvatali ili možda ubili u vašem snu. Svaki od ovih snova ima drugačije značenje i simboliku, a nešto više o tome saznaćete u nastavku teksta.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati lisicu?

Videti lisicu u snu. Ukoliko ste u snu videli lisicu, onda je to znak da ćete uskoro otkriti da u svojoj blizini imate lažnog prijatelja. Možda ćete biti razočarani jer ste tu osobu mnogo voleli, ali bolje je da na vreme znate ko vam je pravi prijatelj a ko ne.

Sanjati da se lisica nalazi u vašoj blizini. Ako ste u snu videli lisicu koja se nalazi u vašoj blizini, onda je to znak da ćete uskoro upoznati osobu koja će vam se lažno predstaviti, odnosno ta osoba će se pretvarati da je nešto što zapravo nije. Sanjarica vas upozorava da ne verujete previše ljudima jer nije sve baš onako kako izgleda.

Sanjati kako hranite ili kako mazite lisicu. Ako ste u snu videli kako ste hranili ili kako ste mazili lisicu, onda je to znak da ćete uskoro otkriti sa kakvom osobom imate posla. Naime, neka osoba kojoj ste verovali i koja vam se predstavljala kao prijatelj uskoro će pokazati svoje pravo lice. Ovaj san vam može poslužiti kao upozorenje da manje verujete ljudima.

Sanjati da hvatate lisicu. Ukoliko ste u snu videli da hvatate lisicu ali ne uspevate da je uhvatite, onda je to znak da će vam neka osoba koja vam se sviđa dati lažnu nadu i samo vas iskoristiti. Međutim, vi ćete to tek kasno shvatiti jer ćete se previše vezati za tu osobu. Moguće je da ta osoba želi samo svog partnera da napravi ljubomornim. Ukoliko u narednom periodu stupite u vezu sa nekom osobom, budite jako obazrivi i ne verujte previše dok ne otkrijete prave namere te osobe.

Sanjati kako ste povredili ili ubili lisicu. Ako ste u snu videli kako ste ubili ili povredili lisicu, onda je to znak da ćete u bliskoj budućnosti otkriti zle namere onoga ko vam se predstavljao kao prijatelj. Na sreću, uspećete na vreme da se distancirate od te osobe.

Alternativno, ovaj san može da znači da ćete se uskoro osloboditi tereta koji vas je dugo vremena mučio, odnosno uspećete da se izvučete iz situacije zbog koje ste sami krivi.

Sanjati bundu od lisice. Ukoliko ste u snovima videli bundu od lisice, onda to znači da će u narednom periodu oko vas biti dosta sebičnih ljudi koji će samo gledati kako da vas nešto slažu i da vam napakoste. Sanjarica vam opet poručuje da budete oprezniji i da vodite računa kome verujete i sa kim se družite.

Ovo su neki od snova u kojima se lisica može pojaviti kao dominantan motiv. Sada će vam verovatno biti mnogo lakše da protumačite svoj san o lisici. Ne zaboravite da prilikom tumačenja vašeg sna uzmete u obzir sve detalje i okolnosti koje ste videli u snu, jer samo tako ćete moći da otkrijete njegovu pravu simboliku.

Sponzorisano:
Loading...