Sanovnik lopta – Šta znači sanjati loptu?

Snovi o lopti mogu imati kako pozitivnu tako i negativnu simboliku.

Kako biste otkrili pravo značenje vašeg sna, važno je da u obzir uzmete sve detalje koje ste videli u snu i celokupni kontekst vašeg sna.

Tumačenje sna sanovnik i sanjarica – Šta znači sanjati loptu?

Sanjati da vidite loptu. Ukoliko ste u snu samo videli loptu, onda to ukazuje na radosne trenutke koje su pred vama.

Sanjati kako se igrate loptom. Ukoliko ste u snu videli sebe kako se igrate loptom, taj san ukazuje na svađu koju možete očekivati u periodu koji sledi. Naime, vi sumnjate u svog partnera, prijatelja ili poslovnog saradnika i učinićete sve kako biste saznali istinu.

Sanjati kako ste bacili ili šutnuli loptu. Ako ste u snu videli kako ste bacili ili šutnuli loptu, onda je to znak da će vam se u skorije vreme pružiti prilika u kojoj ćete moći da se istaknete na pravi način.

Sanjati kako vam je neko oteo loptu. Ukoliko ste u snu videli da vam je neko oteo loptu, sanjarica vam savetuje da budete oprezniji u narednom periodu. Moguće je da  nećete dovoljno voditi računa o sebi i da nećete videti prilike koje vam se pružaju, tako da će neko drugi uspeti da okrene celu situaciju u svoju korist.

Sanjati kako ste kupili loptu ili ste je dobili na poklon. San u kojem vi kupujete loptu ili je dobijate na poklon ima uvek pozitivnu simboliku. U narednom periodu stvari će se odvijati baš onako kako vi želite, tako da nema razloga da brinete.

Sanjati loptu koja je probušena. Ako ste u snu videli loptu koja je probušena, onda sanjarica nagoveštava da ćete u bliskoj budućnosti biti jako razočarani. Naime, vi nećete uspeti da ostvarite svoj cilj uprkos tome što ste uložili mnogo truda i vremena.

Alternativno, ovaj san može ukazivati na to da je vaš život bio dosta težak i da ste morali suviše rano da odrastete.

Sponzorisano:
Loading...