Sanovnik lubenica – Šta znači sanjati lubenicu?

Ako ste nedavno jeli lubenicu, moguće je da će se lubenica kao motiv javiti u vašem snu. U tom slučaju nije potrebno tražiti neku posebnu simboliku sna.

Ipak, lubenica u snovima može imati različita značenja, ali uglavnom se smatra simbolom neostvarenih ljubavnih želja. Ipak, da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, važno je da ga detaljno analizirate i da se prisetite što više detalja koje ste u snu videli.

U nastavku ovog teksta ćete videti neke od snova o lubenici i kako se ti snovi tumače. Ako ste i sami nekada sanjali lubenicu i ako volite da tumačite svoje snove, ovaj tekst će vam sigurno biti koristan i zanimljiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati lubenicu?

Sanjati da vidite lubenicu. Ukoliko ste u snu samo videli lubenicu, onda je to znak da treba da vodite malo više računa o tome sa kim se družite i kome verujete. Iako vam se mnogi predstavljaju kao prijatelji, oni zapravo jedva čekaju da vas dovedu u neprijatnu situaciju i da učine da se vi osećate loše. Zato pažljivo birajte prijatelje i više cenite sebe.

Sanjati kako jedete lubenicu. Ukoliko ste u snu jeli lubenicu, onda je to znak da ste zaljubljeni u pogrešnu osobu. Naime, vi se verovatno nadate da ćete biti u pravoj vezi sa tom osobom, ali ta osoba se najverovatnije samo igra sa vama. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao upozorenje da se konačno probudite i da shvatite da gubite vreme sa tom osobom.

Prema drugim tumačenjima koja nam donosi sanjarica, san u kojem jedete lubenicu može da znači da ste vi osoba koja nema meru ni u čemu. Vi uvek idete iz jedne u drugu krajnost i ništa ne radite umereno. Naš savet je da pronađete neku zlatnu sredinu i da unesete malo mira u svoj život.

Sanjati kako kupujete lubenicu. Ako ste sanjali da kupujete lubenicu, onda vam sanjarica najavljuje novo poznanstvo u narednom periodu. Vi ćete verovatno upoznati osobu koja će postati jako bitna u vašem životu.

Sanjati da berete lubeneice. San u kojem ste brali lubenice upozorava na moguću svađu sa prijateljima. Ovaj san je opomena za vas da izbegavate da ulazite u bilo kakve raspravke sa prijateljima i da se potrudite da uvek sve rešite razgovorom.

Sanjati zrelu lubenicu. Ako je lubenica u vašem snu bila zrela, onda je to znak da ćete u narednom periodu biti optuženi za neku krađu koju niste počinili.

Sanjati zelenu lubenicu. Ako je lubenica u vašem snu bila zelena, to ukazuje na bolest koja može zadesiti vas ili nekoga od članova vaše porodice.

Sanjati semenke lubenice. San u kojem ste videli semenke lubenice ima negativnu simboliku i ukazuje na zdravstvene tegobe koje vas uskoro mogu zadesiti. Najverovatnije će vam se vratiti vaša hronična bolest, tako da bi trebalo malo više računa da povedete o zdravlju u narednom periodu.

Kao što ste videli, snovi u kojima se lubenica javlja kao motiv mogu imati i pozitivnu i negativnu simboliku, u zavisnosti od celokupnog konteksta sna. Zato uvek uzmite u obzir sve okolnosti iz sna kako biste ga protumačili na pravi način.

Sponzorisano:
Loading...