Sanovnik magarac – Šta znači sanjati magarca?

Ako ste u skorije vreme videli magarca ili ako ste ga možda jahali, to je verovatno ostavilo jak utisak na vas i može se reflektovati u vašim snovima. Međutim, ako to nije slučaj, onda ne bi bilo loše da protumačite svoj san o  magarcu.

Kako biste otkrili pravu simboliku vašeg sna u kojem ste videli magarca, važno je da uzmete u obzir sve detalje kao i celokupan kontekst vašeg sna. U nastavku ovog teksta ćete videti neke od snova u kojima se kao motiv pojavljuje magarac i videćete šta ti snovi mogu da znače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati magarca?

Sanjati da vidite magarca. Ukoliko ste u snu videli magarca, onda vam sanjarica najavljuje neku svađu u narednom periodu. Iako ste prilično miran tip, neko iz društva će vas sve vreme provocirati i vi ćete biti prinuđeni da se posvađate sa tom osobom. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da ne ulazite ni u kakve raspravke sa ljudima iz svog okruženja. Pokušajte da ostanete ravnodušni i mirni i distancirajte se od svake neprijatne situacije.

Sanjati kako jašete magarca. Ukoliko ste u snu videli sebe kako jašete magarca, onda je to dobar znak. U narednom periodu sav vaš trud će se konačno isplatiti i vi ćete ostvariti uspeh o kojem ste dugo sanjali. Potrebno je samo da budete uporni i da uvek dobro razmislite pre nego što donesete neku odluku.

Alternativno, san u kojem jašete magarca može da znači da ćete u skorije vreme biti predmet podsmeha i da će vas neko žestoko uvrediti. Razmislite ko bi to mogao biti i distancirajte se na vreme od te osobe, kako biste izbegli bilo kakvu neprijatnu situaciju.

Sanjati da neko drugi jaše magarca. Ukoliko ste u snu videli kako neka osoba koju poznajete u realnom životu jaše magarca, onda je to znak da će ta osoba biti ismejana i ponižena od strane drugih ljudi.

Sanjati belog magarca. Ukoliko ste u snu videli magarca bele boje, onda je to simbol radosti i sreće koju ćete konačno osetiti. U periodu koji dolazi vi ćete promeniti mnoge svoje stavove i uverenja i shvatićete da se sreća nalazi u malim stvarima koje vas okružuju, samo je potrebno da je prepoznate. Vodićete se onom parolom ,,kakve su vam misli, takav vam je život” i trudićete se da razmišljate što pozitivnije. Za vas dolazi lep i uspešan period, tako da nema razloga da brinete za svoju budućnost.

Sanjati crnog magarca. Ako ste u snu videli crnog magarca, taj san nema pozitivnu simboliku. Crni magarac u snu znači da će sve vaše muke i trud biti uzaludni.

Sanjati magarca koji nosi teret. Ukoliko je magarac u vašem snu nosio teret, onda je to loš znak. Ovaj san znači da se vaši napori i trud verovatno neće isplatiti, pa ćete biti jako razočarani u narednom periodu.

Sanjati da vas je magarac šutnuo. Ukoliko vas je magarac šutnuo u snu, onda je to znak da će vas neko u skorije vreme verovatno zlostavljati na javi. Zato bi trebalo da povedete malo više računa o sebi u narednom periodu.

Sponzorisano:
Loading...