Sanovnik majica – Šta znači sanjati majicu?

Ako ste u skorije vreme kupili novu majicu ili ako ste od nekoga dobili majicu na poklon, onda je moguće da ćete to i sanjati. Snovi o majicama mogu imati različita značenja, u zavisnosti od ostalih detalja koji se pojavljuju u snu, kao i od mnogo drugih faktora.

Smatra se da snovi u kojima se majica pojavljuje kao dominantan motiv imaju uglavnom pozitivnu simboliku i da predviđaju lep i uspešan period koji je pred vama. Majica u snovima može biti i simbol vaših stavova i emocija.

Ipak, da biste protumačili vaš san pravilno, važno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste videli u snu, kao i celokupan kontekst vašeg sna.

U nastavku teksta ćete saznati nešto više o simbolici ovih snova i videćete kako se oni tumače. Ako volite da tumačite snove, ovaj tekst će vam se sigurno dopasti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati majicu?

Sanjati da vidite majicu. Ukoliko ste u snu videli majicu, onda je to znak da vas očekuju neki zanimljivi susreti u skorije vreme. Vreme ćete provoditi sa osobama čije vam društvo jako prija i nikako vam neće biti dosadno.

Sanjati da nosite majicu. Ukoliko ste sanjali kako ste nosili majicu, onda taj san znači da ćete u narednom periodu uspeti da rešite sve brige i probleme i da ćete konačno biti srećni  i zadovoljni. Dakle, simbolika ovog sna je pozitivna, tako da nema razloga da brinete.

Sanjati šarenu majicu. Ukoliko ste sanjali majicu koja je šarena, taj san opet ukazuje na neka zanimljiva dešavanja koja vas očekuju u bliskoj budućnosti. Vi ćete imati dosta obaveza, ali ćete uspeti da odvojite vreme i za svoje prijatelje sa kojima ćete se odlično provesti.

Sanjati da ste kupili majicu. Ukoliko ste u snu kupili majicu, onda je to znak da u narednom periodu možete očekivati neku novu ljubav ili čak brak.

Sanjati kako ste izgubili majicu. Ukoliko ste u snu izgubili majicu, onda je moguće da će vas zadesiti neke finansijske brige i problemi i da ćete se naći u jako teškoj situaciji.

Prema tumačenjima koja nam donosi sanjarica, ovaj san takođe može biti znak da vi u realnom životu niste ispunjeni i da se osećate usamljeno. Vama jako fale prijatelji i dobro društvo.

Sanjati prljavu majicu. Ukoliko je majica u vašem snu bila prljava, onda to znači da vas u narednom periodu očekuju poslovni problemi i brige. Moguće je da ćete doći u sukob sa svojim nadređenim ili sa kolegama koje pokušavaju da vam naprave neku spletku. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao upozorenje da malo više vodite računa o tome kome verujete i da odgovornije radite svoj posao.

Sanjati majicu bez rukava. Ako ste sanjali majicu bez rukava, taj san znači da ste vi previše dobra osoba i da blago reagujete u svakoj situaciji. Ipak, ponekad je potrebno da zauzmete svoj stav i da budete malo grublji kada okolnosti to zahtevaju.

Ovo bi bili  neki od snova u kojima se majica može javiti kao motiv. Ne zaboravite da uzmete u obzir sve detalje iz vašeg sna jer samo tako možete otkriti njegovu pravu simboliku.

Sponzorisano:
Loading...