Sanovnik majka – Šta znači sanjati majku?

Snovi o majci su jako česti i mogu imati različita značenja. Majka je glavna ženska figura u životu svakog čoveka i uticaj majke ostaje zauvek urezan u nama. Baš zbog toga je majka čest motiv u snovima.

Da biste otkrili tačnu simboliku sna u kojem ste videli svoju majku, trebalo bi da se prisetite što više detalja iz vašeg sna. Naime, sve što ste u snu videli utiče na značenje celokupnog sna i zato ne bi trebalo ignorisati nijedan detalj.

Značenje sna o majci zavisi od toga da li ste sa majkom u snu mirno razgovarali ili ste se svađali. Takođe, snovi o majci koja umire su jako česti, ali oni uglavnom imaju pozitvnu simboliku, tako da ne treba da brinete.

Ukoliko želite da saznate nešto više o simbolici koju majka ima u snovima, pročitajte pažljivo ovaj tekst. Sigurni smo da ćete nakon čitanja ovog teksta biti u stanju mnogo lakše da protumačite svoj san o majci jer vam je tu u pomoći sanjarica.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati majku?

Sanjati kako razgovarate sa majkom. Ukoliko ste u snu videli kako ste razgovarali sa svojom majkom, onda to znači da vas nešto jako brine i muči u realnom životu. Naime, vi ne znate kako da se nosite sa svojim problemima i pokušavate da dobijete savet od vaše majke u snu. Znamo da niko ne može bolje da nas posavetuje nego naša rođena majka.

Sanjati kako vas majka doziva. Ukoliko ste u snu čuli kako vas majka doziva, onda taj san znači da vi niste dovoljno odgovorni i da niste ispunili sve svoje dužnosti.

Sanjati kako se grlite sa majkom. Ako ste u snu videli kako se grlite sa majkom, onda je to znak da vam jako nedostaje majčina pažnja i toplina. U realnom životu se osećate usamljeno i ugroženo i ono što vam je potrebno jeste da se osećate zaštićeno i voljeno.

Sanjati da se svađate sa majkom. Ovaj san ukazuje na to da vas neko pritiska u stvarnom životu i da ste podređeni volji te osobe.

Sanjati kako vaša majka plače. Ako ste sanjali kako vaša majka plače, onda taj san odražava neke vaše lične brige i probleme. Naime, ovaj san znači da ste jako nezadovoljni svojim životom i da plačete nad sopstvenom sudbinom.

Takođe, san o majci koja plače može da znači i to da vas u narednom periodu očekuju još veći problemi i brige. Osim što će vas ovaj san verovatno jako potresti, on uglavnom ima negativnu simboliku, kao što ste već mogli da vidite.

Sanjati da vam je majka bolesna. Ako ste sanjali kako vam je majka bolesna, onda taj san ukazuje na vaš strah i brigu za majku. Naime, vi se jako plašite dana kada ćete izgubiti majku, iako ste svesni da je to normalan životni proces. U tom slučaju, ovaj san se smatra korisnim jer vam može pomoći da se psihički pripremite za sve što će neminovno doći u budućnosti.

Sanjati da vam je majka trudna. Ako ste sanjali da je vaša majka trudna, onda taj san predskazuje neka nova iskustva i ideje koje će se roditi u narednom periodu. Ovaj san ima pozitivnu simboliku, a veoma je moguće da će se u vašem životu desiti veoma važne promene i da će sve krenuti na bolje.

Sanjati da vam je majka umrla. Ukoliko je vaša majka živa, a vi ste sanjali kako je umrla, to je onda znak da se u stvarnom životu osećate jako usamljeno. Naime, vi smatrate da ne dobijate dovoljno pažnje i ljubavi od vaše majke.

Alternativno, ovaj san može značiti i da ste jako zabrinuti za vašu majku, naročito ako ona zaista ima zdravstvenih problema u realnom životu. Na sreću, san o smrti majke ima pozitivnu simboliku i znači da ste majci produžili život.

Sanjati svoju pokojnu majku. Ukoliko vam je majka u realnom životu mrtva a vi ste je sanjali, to je onda samo znak da vam vaša pokojna majka jako nedostaje na javi. Ovi snovi ne treba da vas plaše. Oni su sasvim normalni i mogu čak da vam pomognu da lakše prebrodite majčinu smrt.

Sanjati da je vaša pokojna majka živa. Ako je vaša majka pokojna, a vi ste sanjali da je živa ili da je iznenada oživela, onda je to dobar znak. Ovaj san ukazuje na to da ćete u narednom periodu imati uspeha na poslovnom planu i da će se svi vaši problemi uskoro rešiti.

Sponzorisano:
Loading...