Sanovnik medved – Šta znači sanjati medveda?

Da li ste ikada sanjali medveda? Da li vas je on napao u snu ili je bio prijateljski raspoložen? Šta ste vi osetili u toku sna? Da li ste bili uplašeni i uznemireni ili ovaj san nije ostavio nikakve emocije na vas? U ovom članku ćemo govoriti o simbolici koju medved ima u našim snovima.

Snovi o medvedima su relativno česti i gotovo da nema osobe koja nikada nije sanjala medveda. U većini slučajeva medved sa sobom nosi pozitivnu simboliku, tako da nema razloga da brinete. Ova životinja uglavnom simboliše neku nezavisnost, snagu i moć obnavljanja. Međutim, nekada ovakvi snovi mogu ukazivati i na neke opasne situacije u kojima se nalazite ili koje vas očekuju u narednom periodu.

Kako biste pravilno protumačili san u kojem vidite medveda, važno je da pokušate da se prisetite što više detalja iz vašeg sna. Značenje vašeg sna će zavisiti od toga da li ste sanjali jednog ili više medveda, da li je medved napao vas ili neku drugu osobu, kao i od toga da li ste možda vi lovili ili ubili medveda.

Samo ako uzmete u obzir sve ove okolnosti moće ćete da otkrijete pravu simboliku vašeg sna. U nastavku možete videti neke od najčešćih snova u kojima se medved pojavljuje kao glavni motiv i to kako ih sanjarica tumači.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati medveda?

Sanjati da ste videli medveda. Ako ste u snu samo videli medveda, onda je to znak da vam u bliskoj budućnosti sledi neki novčani dobitak. Ukoliko sanjate medveda, savetujemo vam da počnete da igrate neke igre na sreću.

Sanjati kako vas je napao medved. Ukoliko ste sanjali kako vas je medved napao, onda taj san ukazuje na to da ste vi puni besa i agresije, ali da pokušavate to da sakrijete od drugih ljudi. Moguće je da vas u realnom životu muče razni problemi i brige i da ne znate kako da ih rešite. Vi ne vidite izlaz iz trenutne situacije u kojoj se nalazite.

Alternativno, san u kojem vas napada medved može da ukazuje i na to da vam zaista preti neka opasnost u narednom periodu, pa bi najbolje bilo da budete oprezni i da vodite računa sa kim sklapate poslove i komunicirate. Moguće je da vam neko na javi sprema zamku i da će vas dovesti u neprijatnu situaciju. Vrlo je moguće da je u putanju neko od vaših ljubomornih kolega ili čak neko iz vaše rodbine.

Sanjati kako je medved napao neku drugu osobu. Ukoliko ste u snu videli kako je medved napao neku drugu osobu, onda je to loš znak. Ovakav san ukazuje na moguću bolest nekog od članova vaše porodice. Vi ćete u narednom periodu morati više da se posvetite toj osobi i da joj pružite pažnju i ljubav. Biće vam jako teško u tom periodu, ali ćete dati sve od sebe da ostanete pozitivni i sa osmehom na licu.

Sanjati nekoliko medveda. Ukoliko ste u snu videli nekoliko medveda, onda taj san odražava situaciju u vašoj porodici i ukazuje na eventualne promene do kojih bi moglo doći.

Sanjati kako lovite medveda. Ako ste sanjali kako ste lovili medveda, onda taj san nema pozitivnu simboliku. Naime, snovi u kojima vi lovite medveda uglavnom ukazuju na to da nećete uspeti da realizujete svoje ciljeve i da se ništa neće odvijati onako kako ste planirali.

Sanjati kako ste ubili medveda. Ukoliko ste u snu videli kako ubijate medveda, onda je to znak da ćete uspeti da porazite vašeg neprijatelja. Moguće je da ćete se sukobiti sa vašim nadređenim u firmi, ali ipak ćete uspeti da okrenete situaciju u svoju korist.

Sanjati kako mečka igra na lancu. Ukoliko ste sanjali mečku koja igra na lancu, taj san ukazuje na nešto dobro. Naime, u narednom periodu vaše finansijsko stanje će se znatno popraviti, a moguć je i neočekivani novčani ili materijalni dobitak. Ne bi bilo loše da probate da igrate loto ili neku drugu igru na sreću.

Sanjati kako medved urliče. Ukoliko je medved u vašem snu urlikao, onda to znači da će vam u pomoć priteći osoba sa kojom inače niste u dobrim odnosima u realnom životu. Naime, vi ćete doći u situaciju u kojoj ćete morati tu osobu da zamolite za oproštaj i za pomoć.

Sanjati polarnog medveda. Ukoliko ste sanjali polarnog medveda, to znači da je konačno došlo vreme da se probudite i da uzmete život u svoje ruke.

Sponzorisano:
Loading...