Sanovnik mrtvački sanduk – Šta znači sanjati mrtvački sanduk?

Ukoliko vam je nedavno preminula draga osoba i ako ste videli mrtvački sanduk na javi, moguće je da će se to pojaviti kao motiv u vašem snu. Ipak, snovi o mrtvačkom sanduku mogu imati različita značenja i mogu se tumačiti na razne načine.

U nastavku ćete videti neke od snova u kojima se mrtvački sanduk javlja kao dominantan motiv i videćete kako izgleda tumačenje ovih snova. Kasnije će vam sigurno biti mnogo lakše da protumačite neki sličan san sa istim motivom.

Sanovnik i sanjarica tumač sna – Šta znači sanjati mrtvački sanduk?

Sanjati da ste videli mrtvački sanduk. Ukoliko ste u snu videli mrtvački sanduk, onda je to znak da vi imate jako razvijenu intuiciju i da unapred naslutite neke neprijatne događaje koji vas očekuju. Na taj način vi zapravo sami sebe pripremate za nešto loše što dolazi.

Sanjati prazan mrtvački sanduk. Ako ste sanjali prazan mrtvački sanduk, to je znak da ćete se u narednom periodu jako naljutiti na neku osobu iz vaše bliske okoline. Verovatno ćete joj u skorije vreme sasuti u lice sve što o njoj mislite.

Sanjati mrtvački sanduk sa telom. Ako ste sanjali mrtvački sanduk sa telom, onda taj san ima negativnu simboliku i ukazuje na period tuge i patnje koji je pred vama. Moguće je i da još uvek niste spremni da prihvatite da je umrla osoba koja vam je bila jako bliska.

Sanjati da se vi nalazite u mrtvačkom sanduku. Ukoliko ste sanjali da se vi nalazite u mrtvačkom sanduku, taj san vas može uplašiti i biti jako neprijatan. Međutim, nema razloga za brigu jer taj san ima pozitivnu simboliku i simboliše dug život koji je pred vama. Vi ste osoba koja maksimalno uživa u životu i koja ugađa sebi kada god joj se za to ukaže prilika.

Sanjati da ste kupili mrtvački sanduk. San u kojem ste kupili mrtvački sanduk simboliše siromaštvo. Dakle, sanjarica vam u narednom periodu najavljuje neke neočekivane troškove i novčane gubitke, pa je moguće da ćete se zadužiti. Moraćete mnogo da se potrudite kako biste izašli iz teške situacije koja vas je zadesila, a za to će vam biti potrebno mnogo vremena,

Sanjati kako ste prodali mrtvački sanduk. San u kojem ste prodali mrtvački sanduk ukazuje na to da ćete se u skorije vreme osloboditi svih briga i problema koji vas muče, tako da je i simbolika ovog sna pozitivna. Takođe, oslobodićete se i svih loših emocija koje negativno utiču na vas i na vaše raspoloženje, ali i na vaše zdravlje.

Sponzorisano:
Loading...