Sanovnik muž – Šta znači sanjati muža?

Snovi o mužu najčešće označavaju ljubav, privrženost, intimnost, zadovoljstvo, seks, i mnoge druge stvari vezane za brak.

Snovi o mužu uglavnom su simbol ljubavi i brige prema mužu, ili potrebu za više ljubavi i pažnje od muža.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati muža?

Sanjati da imate muža. Ako ste sanjali da imate muža, iako to nije istina, takav san može da odražava vašu želju za partnerskim odnosom i vezom. Verovatno tražite vezu i moguće je da ćete uskoro naći nekoga sa kim ćete je ostvariti. Ovakav san može da označava i vašu prijatnu i darežljivu prirodu.

Sanjati da se ponovo udajete za svog muža. Ako ste se u snu ponovo udavali za svog muža, takav san može da označava da ste nakon udaje za svog muža prestali da imate jake emocije prema njemu.

Sanjati da vam ubijaju muža. Ako ste sanjali da vam je muž ubijen, takav san je verovatno dobar znak i označava srećan i uspešan život.

Sanjati da vaš muž ubija nekoga. Ako je vaš muž ubio nekoga u snu, takav san može da označava lepe odnose u braku.

Sanjati da vam je umro muž. Ako ste sanjali ovakav san, on srećom ima dobro značenje, i označava da će vaš suprug biti dobrog zdravlja u narednom periodu.

Sanjati da vam muž umire od neke bolesti. Ovakav san može da označava oporavak od bolesti.

Sanjati da se svađate sa mužem. Ako ste sanjali da se svađate sa mužem, taj san je dobar znak i označava pomirenje i harmoniju.

Ovakav san može i da ukazuje i da imate drugačije poglede na neke stvari od vašeg muža.

Sanjati da se razvodite od muža. Ako ste sanjali da ste se razveli od muža, takav san može da ukazuje na mogućnost razdvajanja od partnera. San može biti i odraz vašeg straha od mogućeg razvoda.

Sanjati da napuštate muža. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da niste verni i da varate svog supruga.

Sanjati da vaš muž ima ljubavnicu. Ako ste sanjali ovakav san, on najverovatnije odražava vašu nesigurnost u vezi. San je upozorenje da ne dozvolite bespotrebnim strahovima da vam upropaste odnos sa partnerom. San može biti i oznaka da vam nedostaje pažnja od strane supruga i smeta vam njegovo nemarno ponašanje prema vama.

Sanjati da strastveno vodite ljubav sa mužem. Ovakav san može da označava da nedostaj fizički kontakt i intimnost među vama. Verovatno vam nedostaje blizak odnos sa mužem pa ste sanjali ovakav san.

Sanjati muža koji je nasilnik. Ovakav san može da označava da vam je muž vrlo autoritativan i da vas to možda plaši. San može odražavati osobine vašeg muža.

Sanjati da muž zahteva razvod od vas. Ako ste sanjali da muž traži da se razvede od vas, takav san može da ukazuje da bi trebalo da promenite vaše svakodnevno ponašanje i prestanete da kritikujete sve što vas okružuje.

Sanjati da ste napustili muža zbog prevare. Ako ste sanjali da vas je muž prevario i da ste ga zbog toga napustili, takav san može da označava da vam je suprg vrlo veran. San može da označava da uvek pokušavate da sačuvate svoj brak odbijajući sva iskušenja u vidu drugih muškaraca.

Sanjati da vam muž izgleda izmučeno. Ovakav san nije dobar znak i može da označava da se neko iz porodice može razboleti ili da vama može to da se dogodi.

Sanjati da vas muž vara sa nekim. Ako ste sanjali ovakav san, on može biti odraz vaših strahova da se to zaista i dešava u stvarnosti. San ukazuje na nedostatak pažnje i ljubavi od strane muža.

Sanjati da se zaljubljujete u nečijeg muža. Ako ste sanjali san u kome ste zaljubljeni u nečijeg muža, takav san može da označava da niste zadovoljni svojom trenutnom vezom.

Sponzorisano:
Loading...