Sanovnik nakit – Šta znači sanjati nakit?

Ako ste nedavno dobili nešto od nakita ili ako ste nekome poklonili nakit, moguće je da je to ostavilo utisak na vas i da će se nakit kao motiv pojaviti u vašim snovima. U tom slučaju ovi snovi ne moraju imati nikakvu posebnu simboliku.

Međutim, ako sanjate nakit i ako vas zanima šta taj san može značiti, onda pročitajte pažljivo ovaj članak. Mi ćemo vam reći nešto više o značenju nakita u snovima.

Snovi o nakitu se mogu tumačiti na različite načine, u zavisnosti od toga da li ste u snu samo videli nakit, da li ste ga poklonili nekome ili ste ga dobili na poklon itd. Sve su to situacije koje mogu odrediti značenje vašeg sna.

Ipak, prema većini tumačenja, nakit se u snovima odnosi uvek na nešto materijalno ili predstavlja način na koji biste vi voleli da vam neka osoba izjavi ljubav. Sada ćete videti kako se tumače neki od najčešćih snova o nakitu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati nakit?

Sanjati da ste kupili nakit. Ukoliko ste u snu vi kupili nakit, onda taj san znači da ćete u narednom periodu morati da pozajmite novac od nekoga i da će vam kasnije biti mnogo teško da izađete iz dugova.

Zapravo, moguće je da u vašem životu postoji slatkorečiva osoba koja se pretvara da vas voli i koja vam previše laska. Vi ćete zbog te osobe biti spremni da učinite sve, samo da osvojite njenu ljubav. Međutim, ovaj san vas upozorava da budete oprezni. Najpre saznajte kakve namere neka osoba ima sa vama pre nego što joj se u potpunosti posvetite.

Sanjati da ste našli nakit. Ako ste u snu našli nakit, onda je to znak da ćete u narednom periodu morati da štedite novac malo više. Vi ste verovatno navikli da trošite dosta novca, čak i na neke nepotrebne stvari, ali okolnosti će vas primorati na to da budete malo štedljiviji.

Sanjati da dobijate nakit. Ako ste u snu od nekoga dobili nakit, onda vas sanjarica upozorava da budete jako oprezni u predstojećem periodu. Moguće je da će neki ljudi  iz vašeg okruženja pokušati da pridobiju vašu naklonost i ljubav, ali će kasnije pokušati da vas prevare, odnosno da vas uvuku u neke nelegalne poslove. Da ne biste trpeli posledice od nelegalnih radnji, savetujemo vam da vodite više računa o tome sa kim sarađujete i kome verujete.

Sanjati kako ste izgubili nakit. Ako se ipak desilo da ste u snu izgubili nakit, onda to znači da treba da se čuvate, jer je moguće da ćete u narednom periodu biti žrtva lopova i pljačkaša. Vodite više računa o sebi i o svojim stvarima, jer može se desiti da vam ukradu nešto što vam jako znači.

Sanjati kako ste poklonili nakit. Ako ste vi nekome u snu poklonili nakit, taj san ima pozitivnu simboliku. Sanjarica vam najavljuje veliki uspeh na poslovnom planu. U tome će vam pomoći dobri prijatelji i vi ćete im biti jako zahvalni zbog toga i trudićete se na sve načine da im se odužite.

Sanjati da se kitite nakitom. Ako ste se u snu kitili nakitom, onda vam sanjarica savetuje da se ne zavaravate kada je ljubav u pitanju. Moguće je da ste previše idealizovali svog partnera i da ništa nije tako kako se vama čini. Vi ste u ovom slučaju jako naivni i verujete svemu što čujete. Naš savet je da budete malo oprezniji i da pokušate realno da sagledate situaciju.

Alternativno, san u kojem se kitite nakitom može da znači i da ste jako prepotentni i da previše hvalite sebe samoga. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da se malo spustite na zemlju i da sagledate svoje realne mogućnosti.

Sanjati kako ste bacili nakit. Ako ste u snu bacili nakit, onda taj san simboliše vaš ponos. Naime, vama je najbitnije vaše poštenje i vaš ugled i vi ne dozvoljavate sebi da uradite nešto što bi bilo ispod vaše časti. Za vas je najvažnije mišljenje koje drugi imaju o vama i to da vas cene i poštuju u društvu. Ako biste nekada i zgrešili nešto, vi se povlačite jer nemate hrabrosti drugima da pogledate u oči.

Ovo bi bila neka od tumačenja snova o nakitu i, kao što ste videli, simbolika ovih snova može da bude i pozitivna i negativna. Nadamo se da će vam od sada biti lakše da protumačite san u kojem vidite nakit.

Sponzorisano:
Loading...