Sanovnik narukvica – Šta znači sanjati narukvicu?

Snovi o narukvicama nisu toliko česti, ali ipak imaju određenu simboliku i mogu se tumačiti na različite načine. Najvažnije je da se uzmu u obzir svi detalji iz sna, kako biste otkrili njegovu pravu simboliku.

U nastavku ovog teksta ćete videti koji su to snovi o narukvici i kako se oni tumače. Kasnije će vam biti lakše da protumačite neki sličan san u kojem se narukvica javlja kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati narukvicu?

Sanjati da vidite narukvicu. Ukoliko ste u snu videli narukvicu, onda taj san simboliše vašu skromnost. Vi ste spremni drugim osobama sve da pružite, pa čak i po cenu da vi nemate. To nije dobro, jer trebalo bi uvek sebe da stavite na prvo mesto, pa tek onda druge ljude. Ovaj san vam može poslužiti kao opomena da se malo više posvetite samome sebi.

Sanjati da nosite narukvicu. Ako ste sanjali kako nosite narukvicu, onda vam sanjarica najavljuje neku prijatnu posetu koju možete očekivati u skorije vreme. Verovatno će vam doći neke drage osobe koje dugo niste videli, pa ćete biti jako srećni i nadalje ćete pokušate da održavate češće kontakt sa njima.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste nosili narukvicu može da znači i da ćete u skorije vreme dobiti poklon od neke drage osobe i da ćete se tome jako obradovati.

Sanjati zlatnu narukvicu. Ukoliko ste u snu videli narukvicu koja je od zlata, onda je to dobar znak. Naime, svi vaši napori i trud će se isplatiti i vi ćete biti nagrađeni. U narednom periodu možete očekivati velik uspeh kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Verovatno ćete bii unapređeni na poslu i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom, a bićete srećni i u ljubavi, tako da za vas nema razloga da brinete.

Sanjati da ste izgubili narukvicu. Ukoliko ste u snu videli kako ste izgubili narukvicu, onda je to znak da ćete u narednom periodu pretrpeti dosta stresa i da ćete biti preokupirani obavezama. U momentima kada vam bude trebao prijatelj koji će vas saslušati, vi ćete nailaziti samo na nerazumevanje i kritiku.

Sanjati da kupujete narukvicu. Ako ste sanjali kako kupujete narukvicu, simbolika ovog sna je pozitivna. To znači da vas uskoro očekuje poziv na neko venčanje ili na neko drugo veliko veselje.

Sanjati da ste našli tuđu narukvicu. Ukoliko ste sanjali kako ste našli tuđu narukvicu, onda taj san simbolizuje vaše poštenje i mirnu savest. Naime, vi se uvek trudite da činite sve ispravno i nikada ne radite drugima ono što ne biste voleli da se vama radi. Ljudi vas zato jako cene i poštuju, tako da vi uživate ugled gde god da se pojavite.

Sanjati polomljenu narukvicu. Ukoliko ste u snu videli narukvicu koja je polomljena, onda taj san nema pozitivnu simboliku. U periodu koji sledi očekuje vas dosta briga i problema.

Ovo su neki od najčešćih snova u kojima se narukvica može javiti kao glavni motiv. Međutim, ako ste nedavno kupili, dobili ili poklonili nekome narukvicu, onda ćete verovatno to i sanjati. U tom slučaju nije potrebno da tumačite vaš san jer on verovatno nema nikakvu posebnu simboliku.

Sponzorisano:
Loading...