Sanovnik orah – Šta znači sanjati orahe?

Iako orasi nisu čest motiv u snovima, oni imaju određenu simboliku i mogu ukazivati na ono što se trenutno dešava u vašem životu, kao i na ono što vas očekuje u bliskoj budućnosti. Zato bi najbolje bilo da pokušate da protumačite svoje snove o orasima, koji mogu imati kako pozitivnu tako i negativnu simboliku.

Veoma je važno da se prisetite ostalih pratećih detalja u vašem snu, kako biste protumačili san pravilno i kako biste otkrili kakvu poruku vam šalje.

Značenje sna u kojem vidite jedan ili više oraha zavisi od toga da li ste samo videli orahe, da li ste ih krckali ili jeli, da li ste možda videli stablo sa plodovima oraha itd. Sve su ovo okolnosti koje imaju svoje specifično značenje i koje će uticati na celokupno značenje vašeg sna. Šta god da ste sanjali, vaši snovi o orasima mogu se tumačiti na veoma zanimljiv način.

Snovi u kojima se orah pojavljuje kao glavni motiv često mogu ukazivati na neku opasnost koja vam preti. Zato se ovi snovi često shvataju kao upozorenja da vodite više računa o sebi i o odnosu koji imate sa drugim ljudima. Snovi o orahu takođe mogu da simbolišu i neke svađe i prepirke koje možete imati sa bliskim osobama, ali i trenutke radosti i sreće.

Nešto više o simbolici ovih snova videćete u nastavku teksta. Ako volite da tumačite svoje snove i ako ste i sami nekada sanjali orah, onda će vam se ovaj tekst sigurno dopasti i pomoći vam da lakše otkrijete simboliku svojih snova.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati orahe?

Sanjati da ste videli orah. Ako ste u snu samo videli orah, to je znak da ćete uskoro doživeti neku neočekivanu radost. Najverovatnije ćete sresti dragu osobu koju dugo niste videli i na taj način ćete se ponovo zbližiti sa tom osobom. Sva ta dešavanja će vas učiniti jako srećnim.

Sanjati kako vadite orahe iz ljuske. San u kojem ste vadili orahe iz ljuske ukazuje na to da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve, ali moraćete da uložite puno truda i vremena.

Sanjati kako tucate orahe. Ukoliko ste u snu tucali orahe, sanjarica vas upozorava da se čuvate prevara kada je u pitanju posao. Moguće je da je neki kolega ili poslovni saradnik ljubomoran na vas i da će pokušati na neki način da vam naudi. Ta osoba će vam verovatno prenositi pogrešne informacije i na kraju ćete vi snositi krivicu kod šefa ukoliko dođe do gubitaka u firmi.

Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da malo manje verujete ljudima i da ne dozvolite da zloupotrebe vašu dobrotu i naivnost. Trebalo bi konačno da shvatite da nisu svi dobri kao što se predstavljaju i da većina ljudi gleda samo svoju korist.

Alternativno, san u kojem ste tucali orahe može da ukazuje na to da ćete se posvađati sa svojim partnerom u bliskoj budućnosti. Na sreću, uspećete da rešite sve nesuglasice i da ostanete zajedno.

Sanjati kako jedete orah. Ukoliko ste u snu jeli orah, onda to ukazuje na neke manje svađe koje vas očekuju u narednom periodu. Moguće je da ćete se previše inatiti oko nekih sitnica i da ćete time samo pogoršati situaciju i odnos koji imate sa nekim osobama.

Alternativno, san u kojem jedete orahe može da znači da ćete uskoro dobiti neki poklon koji će vas jako obradovati ili da ćete vi pokloniti nešto dragoj osobi.

San u kojem jedete orah može se tumačiti na još jedan način. Naime, ovaj san ukazuje na to da vam sledi upoznavanje sa osobom čije će vam društvo jako prijati i moguće je da ćete poželeti da sa tom osobom imate nešto više od prijateljstva. Ipak, ne bi trebalo odmah da se upuštate u nešto novo dok ne budete sigurni šta ta osoba oseća prema vama, jer u suprotnom biste mogli biti povređeni i razočarani.

Sanjati kako berete orahe sa stabla. Ako ste sanjali kako berete orahe sa stabla, onda taj san ima pozitivno značenje i ukazuje na period sreće i zadovoljstva koji je pred vama.

Sanjati stablo oraha. Ukoliko ste u snu videli stablo oraha, onda taj san najavljuje neko venčanje na kojem ćete prisustvovati u skorije vreme, a moguće je i da ćete sami odlučiti da stanete na ludi kamen. Osim toga, stablo oraha u snu može da ukazuje i na to da ćete uskoro imati prinovu u porodici, a moguće je i da ste baš vi trudni.

Ukoliko ste u snu videli kako se na stablu oraha nalazi mnogo plodova, onda je to znak da će sve vaše brige i problemi uskoro nestati i da će sve u vašem životu doći na svoje mesto.

Međutim, ako na stablu oraha nije bilo listova, onda to nije dobar znak. U ovom slučaju sanjarica najavljuje da ćete u narednom periodu imati manju bračnu krizu. Zato ne bi trebalo da dolazite u sukob sa svojim partnerom već pokušajte da na miran način i razgovorom rešite sve nesuglasice i probleme.

Sponzorisano:
Loading...