Sanovnik otmica – Šta znači sanjati otmicu?

Otmica kao motiv u snu uglavnom predstavlja odraz vašeg stresa na javi. Prema nekim tumačenjima, otmica simboliše svađu u vezi ili u braku, ali i probleme i troškove koji vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Ipak, snovi o otmici mogu imati kako pozitivnu tako i negativnu simboliku.

Kako biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, potrebno je da uzmete u obzir ceo kontekst sna i mnoštvo detalja koje ste u snu videli.

Zapravo, značenje vašeg sna će zavisiti od toga da li ste u snu videli svoju otmicu ili otmicu neke druge osobe, da li ste vi oteli nekoga u snu itd.

U nastavku slede neki od najčešćih snova u kojima se otmica javlja kao motiv. Videćete i tumačenja za svaki od tih snova, što će vam sigurno pomoći da kasnije mnogo lakše protumačite svoje snove o otmici.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati otmicu?

Sanjati kako ste vi oteti. Ako ste u snu videli da ste vi oteti, onda je to znak da se vi nečega jako plašite u realnom životu. Vi ste jako nesigurni u sebe i ne prija vam prisustvo ljudi koje slabo poznajete. Imate veoma mali krug prijatelja i teško stičete nova poznanstva. Čak i vaši stari prijatelji vas smatraju pomalo čudnom i zatvorenom osobom sa kojom je teško ostvariti neki prisniji odnos.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste vi oteti ukazuje na to da je pred vama veliki uspeh na poslovnom planu, ali i da ćete u društvu imati dobru komunikaciju sa ljudima.

Još jedno tumačenje ovog sna je da vaša otmica u snu ukazuje na to da ćete uskoro upoznati jako bitnu osobu sa kojom ćete možda provesti ostatak života.

Sanjati kako je oteta druga osoba. Ako ste u snu videli da je neka druga osoba oteta, taj san najavljuje neke vesti koje će vam neočekivano stići.

Prema tumačenjima koja nam donosi sanjarica, san u kojem je oteta neka druga osoba ukazuje na to da bi trebalo da poslušate šta vas neki prijatelj savetuje. Možda vam je u situaciji u kojoj se trenutno nalazite zaista potrebna pomoć prijatelja i ne bi bilo loše da je prihvatite.

Sanjati da vi otimate nekoga. Ako ste sanjali kako vi nekoga otimate, onda je to znak da ste pod velikim pritiskom u realnom životu i da vas mnogo toga opterećuje. Zbog toga ste negativni prema drugim ljudima i jako nezadovoljni sobom i svojim životom. Sanjarica vam savetuje da pokušate da mislite pozitivnije jer za svaku situaciju i problem postoji rešenje.

Sponzorisano:
Loading...