Sanovnik pare – Šta znači sanjati pare?

Novac je oduvek bio simbol bogatstva i moći, ali i sigurnosti i samopouzdanja. Prema nekim tumačenjima, pare mogu biti i simbol seksualnosti i ljubavi.

Snovi o parama su dosta česti i mogu imati različita značenja. Da biste pravilno protumačili svoj san, potrebno je da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu. Da li ste sanjali da vi imate dosta para ili da neko drugi ima? Da li ste možda sanjali sebe kao siromašnog ili ste u snu videli da vam neko krade novac?

Sve su to situacije koje možete sanjati, a koje su vezane za pare. U nastavku možete videti neka od najčešćih značenja snova o novcu, kako ovaj san tumači sanjarica.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati pare?

Sanjati da imate para. Ako ste u snu videli sebe kao bogataša koji uživa u parama, taj san ima pozitivnu simboliku. On odražava vaše samopouzdanje u realnom životu. Vi ste jako sigurni u sebe i verujete da možete sami da ostvarite sve svoje ciljeve.

Ovaj san može da znači i to da vas u narednom periodu očekuje novčani dobitak. Takođe, moguće je i da dobijete neočekivani poklon ili da iznenada saznate da ste nasledili veliko bogatstvo.

Sanjati da trošite ili dajete pare. Ako ste sanjali kako trošite ili dajete pare nekome, to može biti znak da vi zapravo želite da pružite ljubav nekome u stvarnom životu.

Ukoliko ste sanjali kako se rasipate novcem i kako kupujete sve što poželite, to bi ipak trebalo da vas opomene da budete malo štedljiviji na javi. Čak i ako zaista dođe do novčanog i materijalnog dobitka, trebalo bi racionalno da trošite novac i da ne živite samo od danas do sutra.

Sanjati da neko drugi troši ili daje pare. Ako ste u snu videli kako neka druga osoba troši ili daje pare nekome, to je znak da se vi u stvarnom životu osećate jako zanemareno sa nečije strane. Vi smatrate da vam osoba do koje vam je stalo ne poklanja dovoljno pažnje.

Sanjati da nemate para. Ukoliko ste u snu videli kako nemate dovoljno para za neke osnovne potrebe, to je znak da vi trenutno niste sigurni u sebe. Nemate dovoljno samopouzdanja i niste sigurni da možete da postignete uspeh na nekom životnom polju. San o nedostatku para može da znači i da ćete u narednom periodu imati dosta finansijskih problema.

Sanjati da ste pronašli pare. Ukoliko ste u snu videli kako iznenada na ulici nalazite određenu sumu novca, taj san ukazuje da ćete zaista u bliskoj budućnosti doživeti neki neočekivani dobitak. Desiće se nešto što će vas jako usrećiti i što će vam povećati samopouzdanje. Nakon toga ćete biti sigurniji u sebe i stvari će polako krenuti na bolje.

Sanjati da ste izgubili pare. Ako ste sanjali kako ste izgubili pare, ovaj san vam može poslužiti kao opomena da na javi budete oprezni. Zapravo, ovaj san ukazuje da postoji mogućnost da izgubite nešto što vam mnogo znači u stvarnom životu.

Ono što je važno jeste da se ovaj san ne odnosi samo na gubitak materijalne prirode, nego i na gubitak neke osobe do koje vam je stalo. Zbog toga bi trebalo da budete dosta pažljiviji prema članovima svoje porodice, prema prijateljima i voljenoj osobi.

Sanjati da vam neko krade pare. Ako ste sanjali kako vam je neko ukrao pare, ovaj san ukazuje na to da budete oprezni. Moguće je da u stvarnom životu postoji osoba koja vam ne želi dobro. Razmislite dobro i pokušajte da se setite ko bi to mogao biti.

Ukoliko vam neko pada na pamet iz vašeg okruženja, naš savet je da se od te osobe distancirate. San o tome da vam neko krade novac može imati i drugo značenje. Naime, ovaj san može da ukazuje na to da vama zapravo nedostaje ljubav i da se osećate jako usamljeno.

Sanjati da vi kradete pare. Ako ste, pak, sanjali kako ste vi nekome ukrali pare, to je znak da čeznete za uspehom. Voleli biste da postignete nešto značajno u životu i da vas drugi cene zbog toga.

Sanjati da dobijate pogrešan iznos novca. Ako ste u snu videli kako dobijate manji iznos novca nego što bi trebalo, onda je to znak da vi nemate uopšte samopouzdanja. Potcenjujete svoje sposobnosti i osećate se manje vrednim. Međutim, ako dobijete više novca nego što ste zaradili, taj san simboliše da ste dosta prepotentni i da mislite da možete imati sve što poželite.

Sponzorisano:
Loading...