Sanovnik parfem – Šta znači sanjati parfem?

Ako ste nedavno kupili neki parfem ili ako ste ga dobili na poklon, moguće je da ćete to i sanjati. Međutim, ako to nije slučaj, onda vaš san o parfemu može imati određenu simboliku i trebalo bi ga protumačiti. Značenje sna u kojem se parfem javlja kao motiv zavisiće od situacije u kojoj sanjate parfem, kao i od celokupnog konteksta sna.

U nastavku ćete videti neke od snova o parfemu i kako se oni tumače, a kasnije će vam sigurno biti mnogo lakše da sami protumačite neki sličan san u kojem se parfem javlja kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati parfem?

Sanjati da vidite parfem. Ukoliko ste u snu videli parfem, onda je to znak da ćete se u skorije vreme na najlepši mogući način zahvaliti nekome ko vam je bio od velike pomoći. Najverovatnije će u pitanju biti neki poklon, a ta osoba će se jako obradovati.

Sanjati kako mirišete parfem. Ako ste mirisali u snu neki parfem, onda je to znak da su vaše ambicije i ciljevi jako veliki i da se ne zadovoljavate nikada sredinom. Vi volite da uvek sve bude na nivou i uglavnom u svemu nalazite neku manu.

Sanjati kako se parfemišete. Ako ste se parfemisali u snu, onda je to simbol zavođenja. Moguće je da ćete želeti voljenoj osobi da priredite neke romantične momente i da je zavedete. Međutim, bićete jako opterećeni oko nekih sitnica pa ćete se dodatno unervoziti, a te sitnice uopšte nisu ni bitne niti će ih partner primetiti.

Sanjati kako imate parfem. Ukoliko ste u snu videli sebe kako imate parfem, to nije dobar znak. Naime, sanjarica vam u ovom slučaju najavljuje neko razočaranje u bliskoj budućnosti. Verovatno ćete uspeti da ostvarite svoj dugo očekivani cilj, ali čak ni tada nećete biti srećni. Problemi će i dalje biti tu, a u vama će vladati velika praznina. Dakle, nije dobro ukoliko sanjate ovakav san.

Sanjati kako ste kupili nekome parfem. Ako ste u snu nekome kupili parfem, onda je to znak da ćete u narednom periodu imati malo veće troškove i izdatke. Moguće je da ćete biti primorani dosta da uložite u renoviranje stana jer ste veliki perfekcionista i želećete da sve bude savršeno.

Sanjati kako nekome poklanjate parfem. Ukoliko ste sanjali kako poklanjate parfem nekome, onda to simboliše velike obaveze koje vas očekuju u narednom periodu. Moguće je da ćete postaviti sebi mnogo velike ciljeve i da od silnih obaveza nećete nikako moći da se posvetite sami sebi.

Sponzorisano:
Loading...