Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Snovi o patikama nisu toliko česti, ali svakako ih vredi protumačiti. Ovi snovi uglavnom ukazuju na neko kretanje, mada značenje može da varira u zavisnosti od ostalih detalja koje ste videli u snu.

Kako biste otkrili pravo značenje vašeg sna o patikama, pokušajte da se setite što više detalja koje ste u snu videli i da detaljno analizirate vaš san jer samo tako ćete moći da otkrijete njegovu pravu simboliku.

Zapravo, značenje vašeg sna će zavisiti od toga da li ste u snu samo videli patike, da li ste vi nosili patike ili neka druga osoba, da li su patike bile čiste ili prljave, lepe ili iscepane, kao i od mnogih drugih detalja i situacija.

Sada ćete videti neke od najčešćih snova u kojima se patike pojavljuju kao glavni motiv, kao i njihova značenja.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati patike?

Videti patike u snu. Ako ste u snu samo videli patike, onda taj san znači da se vi kroz život krećete veoma lako i da uspevate da prevaziđete sve prepreke. Sigurni ste u sebe i zadovoljni ste sobom. Alternativno, san u kojem vidite patike može da znači da ste jako aktivni u životu i da ne možete da sedite u mestu duže vreme.

Sanjati da vi nosite patike. Ako ste u snu videli kako vi nosite patike, onda značenje ovog sna zavisi od toga da li su vam patike bile udobne ili nisu. Ako su vam patike u snu bile udobne, onda je to znak da će se stvari u vašem životu dosta poboljšati u narednom periodu i da ćete biti srećni. Ovaj san ima pozitivnu simboliku, tako da možete da se opustite.

Međutim, ako su vam patike u snu bile jako neudobne i ako su vas žuljale, onda to nije dobar znak. Sanjarica vas u ovom slučaju upozorava da budete oprezni u narednom periodu jer može se desiti da izgubite nešto što vam materijalno mnogo znači ili čak da ostanete bez posla.

Sanjati da neka druga osoba nosi patike. Značenje ovog sna zavisi od toga da li je osoba koja nosi patike u vašem snu neko koga poznajete u realnom životu ili je u pitanju nepoznata osoba. Takođe, značenje varira i u zavisnosti od toga da li su patike na drugoj osobi čiste i lepe ili su prljave i iscepane.

Ako ste u snu videli da patike nosi neka poznata osoba i ako su te patike lepe i uredne, onda je to znak da će se u vašem okruženju desiti neke lepe stvari i da ćete vi biti svedok u svemu tome.

Međutim, ukoliko su patike na poznatoj osobi bile ružne ili iscepane, moguće je da će toj osobi biti potrebna vaša pomoć u realnom životu.

Ako ste sanjali da patike nosi neka osoba koju na javi ne poznajete i ako su to čiste i lepe patike, onda ovaj san znači da će vam biti potrebna nečija pomoć u skorije vreme i da ćete zavisiti od neke druge osobe.

Međutim, ako su patike na nepoznatoj osobi iscepane ili veoma ružne, onda to znači da ćete vi biti ti koji ćete nekome pomoći.

Sponzorisano:
Loading...