Sanovnik pesak – Šta znači sanjati pesak?

Snovi o pesku su dosta česti i mogu se tumačiti na različite načine. Važno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste videli u snu, jer samo tako ćete moći da ga protumačite pravilno.

Sada ćete videti neke od najčešćih snova u kojima se pesak javlja kao dominantan motiv, kao i načine na koje se ti snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati pesak?

Sanjati da vidite pesak. Ukoliko ste u snu videli pesak, onda to nije dobar znak. Sanjarica vas upozorava da budete jako oprezni u narednom periodu jer je moguće da će neko želeti da vas prevari. Najverovatnije će u pitanju biti osoba kojoj ste jako verovali, pa ćete se zbog toga razočarati u ljude oko sebe.

Sanjati kako sakupljate pesak. Ukoliko ste u snu sakupljali pesak, taj san može imati kako poztivnu tako i negativuu simboliku. Naime, ako ste uspeli da sakupite veliku količinu peska, taj san ukazuje na bogatstvo koje je pred vama, dok mala količina peska u snu simboliše siromaštvo.

Sanjati da držite u rukama pesak. Ako ste u snu videli samo sebe kako u rukama držite pesak, onda vam sanjarica najavljuje neke nove poslovne poduhvate u bliskoj budućnosti.

Sanjati kako hodate po pesku. Ako ste u snu hodali po pesku, onda je to znak da vi niste sigurni oko svoje budućnosti i da još uvek ne možete da planirate sve onako kako biste vi želeli.

Sanjati kako ležite na pesku. Ukoliko ste u snu ležali na pesku, onda je to znak da se vi zadovoljavate malim stvarima i da uvek imate razlog da budete srećni. Vama je važno samo da ste vi i vaši najvoljeniji živi i zdravi i da se lepo slažete, a sve ostalo je manje vredno. Vi ste osoba koja ceni prave vrednosti i kojoj materijalno bogatstvo ne znači ništa.

Sanjati da sami sebe zakopavate u pesku. Ovaj san je simbol dobrog zdravlja koje će vas pratiti u narednom periodu. Naime, vi ste pobornik zdravog života i vodite računa o svom zdravlju i o svom izgledu. Fizička aktivnost je sastavni deo vašeg života, a vaše misli su uvek pozitivne.

Sanjati kako pravite kulu od peska. Ako ste sanjali kako ste napravili kulu od peska, to je onda znak da vi živite u zabludi i da se zavaravate. Naime, vi niste spremni da prihvatite neke stvari u svom životu i u svemu vidite samo dobro. Vi ne želite da prihvatite da neki ljudi mogu biti loši i uvek nalazite opravdanje za svakoga. Trebalo bi da se malo spustite na zemlju i da postanete realniji.

Sanjati kako pravite peščani sat. Ukoliko ste u snu napravili peščani sat, onda taj san ukazuje na brzo proticanje vremena. Naime, vi imate jako malo vremena da biste uspeli da ostvarite sve svoje ciljeve. Zbog toga se osećate nesigurnim i plašite se neuspeha.

Sanjati da gutate pesak. Ukoliko ste u snu progutali pesak, onda je to znak da ćete u narednom periodu biti primorani da malo više štedite, mada će vam to teško pasti. Vi ste verovatno navikli lagodno da živite, ali okolnosti će vas uskoro primorati da postanete malo štedljiviji.

Sponzorisano:
Loading...