Sanovnik petao – Šta znači sanjati petla­­?

Snovi o petlu nisu toliko česti, ali mogu imati određenu simboliku. Prema većini tumačenja, petao u snovima simboliše hvalisavost ili rivalstvo. Ipak, da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, važno je da uzmete u obzir sve detalje i okolnosti koje ste videli u snu.

U nastavku ćemo vam predstaviti neke od najčešćih snova o petlu i načine na koji se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati petla­­?

Sanjati da vidite petla. Ako ste u snu videli petla, onda je to znak da će vas ljudi u narednom periodu smatrati jako prepotentnim i hvalisavim. Istina je da ste vi jako ponosni na sve što ste ostvarili, ali sanjarica vam savetuje da se malo spustite na zemlju i da ne precenjujete sebe.

Alternativno, san u kojem ste videli petla može imati negativnu simboliku i ukazivati na neku bolest koja može zadesiti vas ili nekoga iz vaše porodice.

Sanjati više petlova. Ako ste sanjali više petlova, onda vam sanjarica najavljuje svađe koje vas mogu očekivati u narednom periodu. Uzrok tome će verovatno biti rivalstvo na poslovnom planu.

Sanjati kako se petlovi bore. Ako ste u snu videli kako se petlovi bore, onda je to znak da ste u stvarnom životu rival sa nekom osobom. Verovatno se radi o rivalstvu u ljubavi, ali može se desiti da se takmičite sa nekim na poslu.

Sanjati kako čujete petla. Ako ste u snu čuli petla, onda je to znak da će se neko iz vašeg okruženja u narednom periodu dosta hvaliti, što će vas jako nervirati. Ovaj slučaj bi trebalo da vam posluži kao savet da ignorišete to ponašanje, kako ne biste dosli u sukob sa nekim.

Alternativno, kukurikanje petla u snu može da simboliše neke loše vesti koje ćete čuti u skorije vreme.

Sanjati kako koljete petla. Ako ste u snu videli kako koljete petla, onda je to znak da vi niste zadovoljni svojim poslom i da jedva čekate da nađete novo radno mesto.

Sponzorisano:
Loading...