Sanovnik pilići – Šta znači sanjati piliće?

Ukoliko ste nedavno videli piliće ili ako ste se možda igrali sa njima, moguće je da ćete ih sanjati.

Ipak, snovi o pilićima mogu imati i određena značenja i simboliku, pa ne bi bilo loše da pokušate da ih protumačite.

Da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna o pilićima, važno je da uzmete u obzir sve detalje i okolnosti koje ste u snu videli.

Značenje sna o pilićima će zavisiti od toga da li ste samo videli piliće u snovima, da li ste se igrali sa njima, da li ste ih možda jeli ili ubijali. Sve su ovo situacije koje mogu odrediti značenje vašeg sna.

U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova o pilićima kao i način na koji se ovi snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati piliće?

Sanjati da vidite piliće. Ukoliko ste u snu samo videli piliće, onda je to dobar znak. U narednom periodu možete očekivati veći uspeh na poslovnom planu. Vaš trud će se konačno isplatiti i bićete nagrađeni od strane vašeg nadređenog.

Alternativno, ovaj san može da znači da će vam neka osoba u narednom periodu pružiti svoju pomoć.

Sanjati kako se igrate sa pilićima. Ako ste sanjali da ste se igrali sa pilićima, onda je to simbol nežnosti i iskrenih emocija. Sanjarica vam u ovom slučaju najavljuje da ćete u narednom periodu upoznati osobu koja će vam se jako dopasti. Moguće je da će u pitanju biti osoba koja je imala malo teži život, a upravo vi ćete želeti da pružite toj osobi zaštitu i sigurnost. Uglavnom, nova ljubav je na pomolu, tako da za vas sledi period sreće i nežnih emocija.

Sanjati da zovete piliće. Ukoliko ste u snu zvali piliće, onda je to znak da će nekoj osobi koja vam je bliska biti potrebna vaša pomoć u narednom periodu.

Sanjati kako ubijate piliće. Ukoliko ste u snu videli sebe kako ubijate piliće, to nije dobar znak, jer vas u narednom periodu očekuje dosta patnje i teških momenata. Naime, moguće je da će vas partner kojem ste verovali jako razočarati. Verovatno će se promeniti preko noći i neće želeti da vam da objašnjenje za svoje ponašanje.

Sanjati kako jedete piliće. Ukoliko ste u snu jeli piliće, onda taj san opet ima negativnu simboliku. U narednom periodu vas očekuju veliki troškovi, a moguće je i da ćete ostati bez posla lično vi ili neko od članova vaše porodice.

Sanjati kako gajite piliće. San u kojem ste gajili piliće predstavlja znak da je vreme za neku promenu u vašem životu. Život vam je previše monoton, pa bi bilo dobro da se malo udaljite iz svog mesta i da odete negde u mirnije predele. Ako niste u mogućnosti za neki duži odmor, možete iskoristiti vikend i provesti ga u prirodi.

Ovo bi bili neki od najčešćih snova o pilićima. Kao što ste videli, ovi snovi mogu imati i pozitivnu i negativnu simboliku, u zavisnosti od ostalih detalja u snu.

Nadamo se da vam je ovaj članak bio koristan i zanimljiv i da ćete sledeći put mnogo lakše moći da protumačite neki sličan san u kojem vidite piliće.

Sponzorisano:
Loading...