Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Pištolj u snovima najčešće simboliše agresiju, bes i moć, a veoma često ovakvi snovi mogu biti i odraz vašeg brzog temperamenta.

Takođe, snovi o pištolju mogu da znače da vas drugi ljudi jako nerviraju i da pokušavate da se oslobodite njihovog uticaja. Prema Fjordovim tumačenjima, pištolj je odraz muškosti i seksualnog nagona.

Ipak, kako biste otkrili pravo značenje vašeg sna, trebalo bi u obzir da uzmete sve detalje i okolnosti koje vidite u snu.

Naime, značenje vašeg sna će zavisiti od toga da li ste vi pucali u nekoga ili je neko pucao u vas, da li je pištolj bio ispravan ili pokvaren, kao i od toga da li ste pokušavali da sakrijete pištolj ili ste samo nišanili nekoga ali niste pucali. Sve su ovo moguće situacije koje možete da sanjate kada je u pitanju pištolj.

Naravno, svaki od ovih snova ima svoje specifično značenje i pištolj u svakom snu ima drugačiju simboliku.

Ako želite da saznate nešto više o simbolici koju pištolj ima u snovima, trebalo bi da pročitate pažljivo ovaj tekst. Naime, mi ćemo vam predstaviti neke od najčešćih snova o pištolju, kao i njihova značenja, kako to tumači sanjarica.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjati kako nišanite pištoljem. Ukoliko ste u snu videli sebe kako nišanite pištoljem, onda je to znak da imate određeni cilj u realnom životu i da se borite za njega. Takođe, ovaj san može da bude simbol za vaš strah i agresivna osećanja koja nosite u sebi. Naime, puni ste besa i jako ste uplašeni zbog nečega. Pucanjem iz pištolja u snu vi zapravo pokušavate da se oslobodite svih loših emocija koje su u vama.

Sanjati kako pucate iz pištolja. Ako ste u snu videli kako pucate iz pištolja, onda je to znak da bi trebalo malo više da se kontrolišete u stvarnom životu. Moguće je da zbog vašeg brzog temperamenta neke stvari mogu da vam izmaknu kontroli. Zato dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite.

Sanjati kako pucate u poznatu osobu. Ako ste sanjali kako pucate u neku osobu kou poznajete, onda to znači da ste ljuti na tu osobu u stvarnom životu i da zbog nečega želite da je povredite. Razmislite ko bi mogla biti ta osoba i kakav problem imate sa njom.

Sanjati kako pucate u prazan prostor. Ako ste sanjali kako pucate u prazan prostor, onda je to znak da vi imate potrebu da ostvarite neki veći cilj u životu. Niste zadovoljni onim što trenutno imate i želite mnogo više od toga. Takođe, ovaj san može da znači da vam smeta nečiji uticaj na vas i da biste voleli da ga se što pre oslobodite.

Sanjati kako pokušavate da pucate ali pištolj ne radi. Ukoliko vi pokušavate da pucate, ali pištolj ne radi, onda taj san ukazuje na vašu nemoć. U stvarnom životu vas muče brige i problemi, a vi se osećate nemoćnim da ih rešite. Takođe, ovaj san može da ima i drugačije značenje. Naime, pištolj koji je pokvaren može takođe da bude simbol za seksualnu nemoć i impotenciju.

Sanjati kako neko puca u vas. Ukoliko ste u snu videli da neko pokušava da puca na vas iz pištolja, onda je to znak da vas nešto jako muči u realnom životu i da su u vašoj glavi nemiri. Takođe, vi se osećate jako ugroženo i ne prija vam situacija u kojoj se trenutno nalazite. Za vas bi bilo najbolje da počnete da se družite sa ljudima koji će pozitivno uticati na vas, a da eliminišete sve one koji čine da se osećate loše.

Sanjati kako krijete pištolj. Ukoliko ste u snu videli kako pokušavate da sakrijete pištolj, onda je to znak da vi pokušavate da sakrijete svoj bes i agresiju od drugih ljudi.

Sponzorisano:
Loading...