Sanovnik plivati – Šta znači sanjati plivanje?

Snovi o plivanju mogu imati različita značenja, u zavisnosti od mnoštva drugih detalja koji se javljaju u snu. Da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, važno je da se setite što više detalja i situacija koje ste videli u snu.

Prema nekim tumačenjima, plivanje u snu simboliše podsvesni aspekt našeg bića i naše najdublje emocije. Ipak, da biste pravilno protumačili vaš san o plivanju, analizirajte detaljno svaku situaciju koju ste videli.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati plivanje?

Sanjati kako plivate u bistroj vodi. Prema narodnom sanovniku, san u kojem plivate u bistroj vodi najavljuje uspeh koji možete očekivati na gotovo svim životnim poljima. Vi ste u dobroj finansijskoj situaciji i možete svojoj porodici da obezbedite lep i lagodan život, a moguće je i da ste nedavno dobili neko nasledstvo.

Sanjati kako plivate u mutnoj vodi. Ako ste sanjali kako plivate u mutnoj vodi, to je znak da ćete u narednom periodu imati dosta briga i problema. Moguće je da ste u prošlosti na nelegalan način došli do novca i zato se sada plašite mogućih posledica. U periodu koji dolazi vi neće imati svoj mir i stalno ćete biti preokupirani time šta bi moglo da se desi u budućnosti.

Sanjati kako plivate u hladnoj vodi. San u kojem vidite sebe kako plivate u hladnoj vodi ukazuje na to da ćete se u bliskoj budućnosti zbog nečega iskreno pokajati, kao i to da ćete uspeti da prevaziđete sve loše situacije, pa čak i bolest.

Sanjati kako bezuspešno plivate. Ukoliko ste sanjali kako plivate bez ikakvog uspeha, onda je to loš znak. Naime, u bliskoj budućnosti možete očekivati nevolje i prepreke koje će se pojaviti na vašem putu do cilja.

Sanjati kako učite da plivate. Ukoliko ste u snu videli sebe kako učite da plivate, onda taj san znači da ste vi u svako doba spremni da prihvatite nečiji savet.

Sanjati da plivate pod vodom. Ukoliko ste u snu videli kako plivate pod vodom, onda je to znak da ste vi prepuni emocija i da se jednostavno gušite u njima.

Sanjati da plivate daleko od nekog drugog. Ako ste u snu videli kako plivate daleko od neke druge osobe, onda je to znak da vi bežite od svojih osećanja na javi. Vi ne želite da priznate šta osećate jer se plašite da ćete biti povređeni.

Sanjati kako ste otplivali daleko. Ukoliko ste u snu videli kako ste otplivali previše daleko od obale, onda taj san znači da se vi jako plašite bilo kakvih promena koje bi mogle da se dese u vašem stvarnom životu.

Sanjati kako plivate ka nekom cilju. Ukoliko ste u snu plivali ka nekom posebnom cilju, onda sanjarica to tumači kao vašu upornost i istrajnost u ostvarivanju nekog cilja. Vi ste spremni da uložite mnogo truda i vremena da biste ostvarili svoj cilj i nikada ne odustajete od svojih planova.

Sanjati da ste okruženi ajkulama dok plivate. Ukoliko ste sanjali kako ste okruženi ajkulama dok plivate, onda je to znak da vam u skorije vreme slede problemi i brige koje morate prevazići. Pokušajte da ostanete pozitivni i nemojte odustajati od onoga što ste naumili.

Sponzorisano:
Loading...