Sanovnik poklon – Šta znači sanjati poklon?

Poklon je u snovima relativno čest motiv i može imati različitu simboliku, mada se smatra da je u većini slučajeva simbolika ovih snova pozitivna. Da biste pravilno protumačili san u kojem vidite poklon, pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna. Da li ste vi nekome dali poklon ili je neko vama dao poklon?

Sve su ovo okolnosti koje će uticati na celokupno značenje vašeg sna. Pa, hajde da vidimo kako se tumače neki od snova u kojima se poklon javlja kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati poklon?

Sanjati kako ste vi dobili poklon. Ako ste u snu videli kako ste vi od nekoga dobili poklon, onda je to znak da ćete u realnom životu biti u centru pažnje. Naime, neko će vas u narednom periodu obasuti pažnjom i ljubavlju, a moguće je i da ćete direktno dobiti poklon od te osobe. U pitanju je verovatno osoba kojoj ćete se veoma svideti u skorije vreme i koja će biti spremna sve da učini kako bi privukla vašu pažnju.

Sanjati da vi nekome poklanjate nešto. Ako ste u snu vi nekome nešto poklonili, onda je to znak da ćete nekome zaista nešto pokloniti u bliskoj budućnosti ili da ćete nekome pomoći da realizuje neki svoj cilj. U svakom slučaju nekome ćete u narednom periodu biti od velike pomoći.

Prema tumačenjima iz sanjarice, ovaj san može da znači i da vas očekuju nevolje u ljubavi u narednom periodu. Moguće je da ćete nekim svojim rečima ili postupcima povrediti svog partnera i da će vam kasnije biti žao zbog toga.

Sanjati kako vraćate poklon. Ukoliko ste sanjali kako ste vratili nekome poklon, ovaj san ukazuje na to da ćete u skorije vreme biti jako uvređeni zbog nečega. Moguće je da će neko svojim rečima da vas uvredi i da ćete vi napraviti scenu i posvađati se sa tom osobom. Vi ne dozvoljavate da bilo ko uvredi vašu čast i dostojanstvo.

Sanjati kako ste izgubili poklon. Ako ste u snu izgubili poklon, onda je to znak da ćete u skorije vreme razočarati neku osobu. Moguće je da se već dugo nekome sviđate, ali da ćete biti prinuđeni da tu osobu odbijete.

Alternativno, ovaj san može značiti da imate prevelike zahteve u životu. Niste zadovoljni onim što u životu imate i često ste ljubomorni na druge ljude.

Sanjarica vam savetuje da malo više obratite pažnju na stvari i ljude oko sebe, jer sreća se krije u malim stvarima. Trebalo bi da budete zadovoljni onim što imate i da uživate u svemu što vam život pruža.

Sponzorisano:
Loading...