Sanovnik poljubac – šta znači sanjati poljubac

Ako ste sanjali poljubac, to ne treba da vas brine. Snovi o poljupcima su jako česti i uglavnom imaju pozitivnu simboliku. Naime, poljubac u snovima je u većini slučajeva simbol ljubavi, zadovoljstva i harmonije.

U ovom članku ćemo vam reći nešto više o simbolici koju poljubac ima u snovima i pokazaćemo vam kako pravilno da protumačite svoje snove o poljupcima. Ukoliko ste i vi nekada sanjali poljubac, ovaj članak će vam sigurno biti zanimljiv i koristan, jer sanjarica tumači za vas ovaj san do detalja.

Tumačenje snova – šta znači sanjati poljubac?

Prvi poljubac. Ukoliko ste sanjali svoj prvi poljubac, taj san vas samo podseća na neke mladalačke ljubavi i romantiku koju ste tada doživeli. Ovaj san može biti znak da je vreme da unesete malo romantike i u svoj aktuelni ljubavni život.

Poljubac sa bivšim partnerom. Ovi snovi su dosta česti. Ukoliko ste i vi u snu videli da se ljubite sa nekim ko je bio vaš bivši partner/partnerka, to ne mora obavezno da znači da patite za tom osobom. U većini slučajeva ovaj san simboliše samo vašu želju da ponovo doživite ljubav sa nekim.

Poljubac sa tuđim dečkom/devojkom. Ukoliko ste sanjali da ste se poljubili sa tuđim dečkom ili devojkom, to znači da čeznete za kvalitetnom ljubavnom vezom. Ljubomorni ste na nekoga iz vaše blizine ko ima stabilnu vezu.

Poljubac sa strancem. Ukoliko ste u vašem snu poljubili osobu koju ne poznajete, to znači da konačno počinjete da prihvatate određene aspekte svoje ličnosti koje ste do sada potiskivali.

Poljubac sa neprijateljem. Ako ste se u snu poljubili sa svojim neprijateljem iz realnog života, onda to nije dobar znak. Ovaj san ukazuje na izdaju i neprijateljstvo koje će kulminirati u narednom periodu. Nekada se ipak ovaj san može protumačiti i kao pomirenje sa osobom koja je do skora bila vaš najveći neprijatelj.

Poljubac sa slavnom ličnošću. Snovi o poljupcima sa nekom slavnom ličnošću su veoma česti. Ovaj san zapravo ukazuje na to da i vi sami želite da budete poznati i uspešni u svojoj karijeri.

Možda biste voleli da posedujete neke od kvaliteta koje ima osoba koju ste sanjali. Ovaj san može imati i drugačije značenje. On može da znači i to da ste opsednuti slavnim ličnostima i da sanjate o tome da doživite ljubav sa nekom od njih.

Poljubac sa osobom istog pola. Ukoliko ste u snu videli poljubac sa osobom istog pola, a pritom ste heteroseksualac, taj san je znak samoprihvatanja i samoljublja. Isto značenje ima i san u kojem ljubite određeni deo svoga tela. Vi zapravo čeznete za tim da vas vaš partner prihvati sa svim manama i nedostacima.

Sanjati da se drugi ljube. Ukoliko ste u snu videli kako se ne ljubite vi već neke druge dve osobe, to je znak da se previše mešate u nečiji život. Želite da znate sve i da zalazite u nečiju privatnost. To nije dobra osobina i trebalo bi da razmislite gde grešite u stvarnom životu.

Poljubac u obraz. Ukoliko ste sanjali poljubac u obraz, taj san ukazuje na poštovanje i prijateljstvo sa osobom sa kojom ste se u snu poljubili. Ovaj san može ukazati na to da vam je ta osoba pravi i iskren prijatelj.

Poljubac u ruku. Ukoliko u snu ljubite ruku nekoj osobi ili ukoliko ta osoba ljubi vašu ruku, taj san simboliše divljenje i poštovanje koje imate prema toj osobi ili koje ta osoba ima prema vama.

Poljubac u vrat. Poljubac u vrat je simbol fizičke požude i strasti. Vi ste u potpunosti prepušteni telesnom zadovoljstvu i ostvarenju svojih fizičkih želja.

Poljubac na silu. Ukoliko ste sanjali da vas je neko na silu poljubio, to je znak da neko želi da vam nametne svoja mišljenja i stavove. U narednom periodu bićete primorani da uradite nešto protiv svoje volje. Alternativno, ovaj san može da znači i to da ne prihvatate određene aspekte svoje ličnosti.

Probuditi se pre poljupca. Često se dešava da baš u momentu kada treba da se poljubite sa nekim u vašem snu čujete alarm koji vas opominje da je vreme da ustanete. Da li ste se ikada zapitali šta to može da znači?

Ukoliko se i vama ovo desilo, to znači da vi zapravo niste sigurni šta osećate prema nekome. Postoji osoba u vašem životu sa kojom biste voleli da ostvarite bliži kontakt, ali zapravo ni sami ne znate šta je to što želite da imate sa tom osobom.

Sponzorisano:
Loading...