Sanovnik poplava – Šta znači sanjati poplavu?

Snovi o poplavi su dosta česti i mogu imati različitu simboliku. U većini slučajeva ovi snovi se odnose na burna osećanja koja vas obuzimaju u stvarnom životu.

Ipak, značenje snova o poplavi zavisi od ostalih detalja i okolnosti koje vidite u snu. Veoma je važno da li je poplava u vašem snu bila velika ili mala, kao i to da li ste se vi našli u poplavi ili neka druga osoba.

Takođe, moguće je da sanjate kako vi izazivate poplavu ili kako uspevate da je sprečite. U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova o poplavi i to kako ih sanjarica tumači najčešće.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati poplavu?

Posmatrati poplavu u snu. Ukoliko ste sanjali kako samo posmatrate poplavu, to ukazuje na moguću svađu u vašoj porodici. Vrlo je moguće da će vas članovi vaše porodice okriviti za neke stvari, ali i vi ćete im uzvratiti istom merom. Ipak, na taj način nećete uspeti da rešite problem.

Sanjati da je poplava velika. Ako ste sanjali veliku poplavu, to je znak da prema nekome imate veoma jake emocije i ne znate kako da se izborite sa njima. Najverovatnije je u pitanju velika ljubav koja vam se desila, ali može biti u pitanju i ostvarenje nekog velikog cilja.

Sanjati da je poplava mala. Ako ste sanjali poplavu malih razmera, taj san ukazuje na nove emocije koje tek počinju da se bude u vama. Možda se plašite da se prepustite tim emocijama, pa ih još uvek na neki način potiskujete.

Sanjati da ste se našli u poplavi. Ako u snu vidite sebe kako ste zatečeni u poplavi i kako vas nosi voda, taj san je znak da će u vašem životu doći do velikih promena. Možda ćete primiti neke vesti ili će neki novi ljudi postati značajni u vašem životu. Ono što je važno jeste da ćete prošlost ostaviti iza sebe i da ćete hrabro i odlučno krenuti u novi početak.

Sanjati da ste se zaštitili od poplave. Ako sanjate poplavu i pritom u snu uspevate da se sakrijete od nje, taj san je znak da ćete u stvarnom životu izbeći sve potencijalne promene. Situacija će ostati kakva je i bila i ništa se značajno neće promeniti.

Sanjati da se davite u poplavi. Ako ste u snu videli sebe da se davite u poplavi, taj san je znak da se ne snalazite lako u novim okolnostima. Kada vam se dese određene promene u narednom periodu, biće vam problem da se naviknete na njih. Zbog straha od promena, ovaj san može da simboliše i vašu potrebu da sve ostane po starom.

Sanjati da se neka druga osoba davi u poplavi. Ako ste u snu videli da se neka osoba davi u poplavi, taj san vas upozorava da će vaša pomoć nekome biti preko potrebna. Pažljivo posmatrajte ljude oko sebe i pružite svoju pomoć osobama čak i ako one to ne traže od vas.

Sanjati da nekoga izvlačite iz poplave. Ako sanjate da ste nekome spasili život tako što ste ga izvukli iz poplave, onda to znači da će vam se u narednom periodu zaista pružiti prilika da nekome pomognete. Samo budite oprezni i pažljivo posmatrajte kome je vaša pomoć potrebna.

Sanjati da ste vi uzrokovali poplavu. Ako ste sanjali kako ste vi uzrokovali poplavu, taj san simboliše vašu zabrinutost. Jako ste emotivni iako to pokušavate da sakrijete od drugih ljudi. Moguće je da zbog jakih emocija u nekom momentu izgubite kontrolu i kažete nekome ono što ne mislite.

Sanjati da ste sprečili poplavu. Ako ste sanjali kako ste uspeli da sprečite poplavu, to znači da je sav vaš dosadašnji trud u nečemu bio uzaludan. Vrlo je moguće da neka vama bliska osoba želi da učini nešto što vi smatrate pogrešnim. Stoga, vi pokušavate da odgovorite tu osobu od njene namere, ali uzaludno.

Ovo su neka od najčešćih značenja snova o poplavi. Kao što ste mogli videti, ovi snovi mogu imati i pozitivno i negativno značenje. Ne zaboravite da u obzir uzmete sve detalje iz sna kako biste mogli da otkrijete njegovu pravu simboliku.

Ukoliko ste nedavno i sami bili žrtva poplave, vrlo je moguće da se to reflektuje u vašoj podsvesti i da sanjate poplavu. U tom slučaju, vaš san ne mora da bude povezan sa simbolikom koju smo opisali u ovom tekstu.

Nadamo se da ste uživali čitajući ovaj tekst i sigurni smo da ćete sledeći put sa lakoćom protumačiti vaš san o poplavi.

Sponzorisano:
Loading...