Sanovnik prase – Šta znači sanjati prase?

Snovi o prasetu nisu preterano česti ali nose određenu simboliku sa sobom i treba ih protumačiti. Ovi snovi uglavnom poručuju da vodite više računa o sebi i svom zdravlju, kao i o odnosima koje imate sa drugim ljudima.

U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova u kojima se prase pojavljuje kao motiv, kao i njihovo značenje.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati prase?

Sanjati da ste videli prase. Ako ste u snu videli prase, onda vam sanjarica poručuje da budete pažljivi jer je moguće da ćete u narednom periodu doživeti neke povrede. Trebalo bi da vodite više računa kada u ruci držite nož ili neki drugi oštar predmet, a potrebna je i dodatna opreznost u saobraćaju.

Prema drugim tumačenjima koja nam donosi sanovnik, san u kojem vidite prase znači da ste vi jako neodlučna osoba. Naime, drugi ljudi vas pritiskaju i nameću svoje mišljenje kada je reč o školi, poslu ili biranju prijatelja i partnera i vi nikako nemate priliku da nešto odlučite sami. Zbog toga se jako loše osećate i nailazite na nerazumevanje u svojoj okolini.

Sanjati kako ste držali prase. Ukoliko ste u snu držali prase, onda to može značiti da će vas nešto jako zaboleti u periodu koji sledi. Najverovatnije je u pitanju fizički bol poput zubobolje ili glavobolje.

Sanjati kako prase trči. Ako ste sanjali da je prase trčalo, onda to ukazuje na moguću prehladu koja će vas zadesiti u skorije vreme. Moguće je da će vam biti toliko loše i da će vas boleti telo tako da nećete moći da se pokrenete.

Sanjati da ste kupili prase. Ukoliko ste kupovali prase u snu, onda to znači da u narednom periodu možete očekivati neko druženje sa dragim osobama. Moguće je da ćete vi biti organizator tog druženja i da ćete pozvati prijatelje kod sebe.

Sanjati da je prase pečeno. Ako ste u snu videli prase koje je pečeno, onda je to upozorenje da budete oprezni u komunikaciji sa ljudima. Možda ne bi trebalo toliko da im verujete. Ovaj san ukazuje na to da je oko vas dosta lažnih prijatelja koji će jedva čekati situaciju u kojoj će moći da vas povrede. Sanjarica vam savetuje da razmislite koja bi to osoba u realnom životu mogla biti i da se na vreme distancirate od nje.

Sanjati kako jedete prase. Ako ste u snu videli sebe kako jedete prase, onda je to upozorenje za vas da budete malo umereniji u životu i da ne dete iz krajnosti u krajnost, bez obzira o čemu je reč.

Sponzorisano:
Loading...