Sanovnik prijatelj – Šta znači sanjati prijatelja?

U ovom tekstu ćemo vam reći nešto više o simbolici koju prijatelj može imati u snovima.

Ovi snovi su prilično česti i mogu se tumačiti na različite načine.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati prijatelja?

Sanjati prijatelja istog pola. Ako ste sanjali prijatelja koji je istog pola kao vi, onda taj san simboliše vašu sopstvenu ličnost. Zapravo, prijatelj se pojavljuje u vašem snu sa ciljem da vi spoznate samoga sebe. Takođe, ovaj san može značiti da vi želite da posedujete neke osobine koje poseduje vaš prijatelj.

Sanjati prijatelja iz detinjstva. Ako ste sanjali prijatelja iz detinjstva, to znači da vi čeznete za tim da ponovo osetite toplinu i bezbrižnost koje ste imali u detinjstvu. Moguće je da ste previše opterećeni brigama i problemima u realnom životu i da vam je potreban mir. Alternativno, san u kojem vidite svog prijatelja iz detinjstva može ukazivati na to da se vi u nekim situacijama ponašate pomalo nezrelo i detinjasto. Ovaj san vas upozorava da je vreme da odrastete i da prihvatite sve odgovornosti koje su pred vama.

Sanjati da ste sreli prijatelja. Ukoliko ste u snu sreli priatelja, taj san ima pozitivnu simboliku. Sanjarica najavljuje da ćete u skorije vreme sresti osobu koju duže vreme niste videli a koju mnogo volite. Moguće je da je to osoba sa kojom ste se ranije družili i koja sada živi daleko. Bićete srećni što ste obnovili kontakt sa tom osobom. Što se poslovnog aspekta tiče, ovaj san najavljuje da ćete u skorije vreme sarađivati sa nekom osobom kojoj jako verujete.

Sanjati da je vaš prijatelj u nevolji. Ako ste u snu videli da se vaš prijatelj nalazi u nevolji, onda je to znak da u skorije vreme vaš prijatelj može imati neke zdravstvene tegobe i da će se naći u stresnim situacijama.

Sanjati da ste izgubili prijatelja. Ukoliko ste u snu videli da ste izgubili prijatelja, onda je to znak da ćete čuti neke loše vesti. U pitanju će najverovatnije biti bolest nekog od članova vaše porodice ili familije, tako da ćete u narednom periodu biti veoma zabrinuti za tu osobu.

Sanjati kako ste izdali prijatelja. Ukoliko ste u snu videli da ste izdali svog prijatelja, onda vas sanjarica upozorava da biste se uskoro mogli naći u neprijatnoj situaciji. Moguće je da će ljudi iz vašeg okruženja zbog nečega početi da pričaju loše o vama. Zato vodite računa koga smatrate prijateljima, kome se poveravate i sa kim provodite svoje vreme.

Sanjati bolesnog prijatelja. Ako ste sanjali da vam je prijatelj bolestan, onda taj san ukazuje na tešku situaciju koja će vas snaći. Moguće je da će se pred vama pojaviti razna iskušenja, ali čvrstina vašeg karaktera će tu doći do izražaja. Takođe, vaši prijatelji će vam u tim situacijama pružiti bezrezervnu pomoć i podršku. Iako će situacija biti teška, vi ćete biti srećni što pored sebe imate osobe kojima možete da verujete.

Sanjati kako pratite prijatelja. Ukoliko ste sanjali kako pratite prijatelja, onda taj san predstavlja predznak za rastanak sa nekim koga jako volite. Moguće je da vaš dobar prijatelj odlazi da živi daleko zbog poslovnih ili privatnih razloga i da vam to jako teško pada. Ipak, sigurni ste da vaše prijateljstvo ništa ne može da pokvari i da će ono opstati bez obzira na sve.

Sanjati da ste se svađali sa prijateljem. Ukoliko ste se u snu svađali sa vašim prijateljem, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Zapravo, vi ste verovatno nedavno imali sukob sa nekom osobom do koje vam je stalo. Na sreću, vi ćete uskoro uspeti da rešite sve nesuglasice koje ste imali sa tom osobom i vaš odnos če postati još bolji, tako da nema razloga da brinete.

Sanjati da ste se pomirili sa prijateljem. Ukoliko ste sanjali kako ste se pomirili sa prijateljem, onda je to znak da treba da budete oprezniji u narednom periodu i da konačno shvatite da je oko vas dosta lažnih prijatelja. Morate voditi više računa o tome kome verujete, kako ne biste bili kasnije razočarani.

Sanjati kako tučete prijatelja. Ukoliko ste u snu tukli prijatelja, onda taj san odražava vašu zabrinutost za njega. Moguće je da vaš prijatelj ima neki zdravstveni problem u realnom životu i vi se jako brinete zbog toga. Na sreću, u pitanju je verovatno neki lakši problem, tako da bi trebalo malo da se opustite i da prestanete toliko da brinete.

Sanjati kako jedete sa prijateljem. Ukoliko ste u snu videli kako ste jeli sa prijateljem, onda vas sanjarica upozorava na nevolje koje vas očekuju u bliskoj budućnosti. Zapravo, ako ste odlučili poslovno da sarađujete sa prijateljem, to bi moglo da izazove brojne probleme i da pokvari vaš odnos. Ukoliko ste zaista sanjali ovaj san, ne bi trebalo da počinjete nikakve zajedničke poslove sa prijateljem, kako ne biste došli u ovakvu situaciju i pokvarili vaš odnos.

Sanjati smrt vašeg prijatelja. Ukoliko ste sanjali da vaš prijatelj umire, onda je to znak da neka vaša osobina u realnom životu polako nestaje. Moguće je da se oslobađate neke loše navike ili da menjate svoje stavove i uverenja, odnosno da prelazite na neki viši nivo svesti.

Sanjati mrtvog prijatelja. Ukoliko ste u snu videli mrtvog prijatelja, onda to znači da u skorije vreme možete očekivati neku važnu vest. Moguće je da ćete dobiti neku stipendiju ili dobar posao u drugoj zemlji, zbog čega će biti potrebno da napustite sve što imate i da odete iz svoje domovine. Vi ćete se naći na životnoj prekretnici i nećete znati šta da radite. Bilo bi najbolje da ne donosite odluku prebrzo, već da mirne glave analizirate sve mogućnosti i da otkrijete šta je najbolje za vas.

Ovo su neki od najčešćih snova u kojima se može sanjati prijatelj. Kao što ste mogli da vidite, simbolika ovih snova može da bude i pozitivna i negativna, u zavisnosti od svih pratećih detalja i ostalih okolnosti u vašem snu. Zato je važno da se prisetite svega što ste u snu videli, kako biste protumačili san na pravi način.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan i zanimljiv. Sada će vam biti mnogo lakše da analizirate svoje snove u kojima ste videli prijatelja i da otkrijete njihovu pravu simboliku.

Sponzorisano:
Loading...