Sanovnik putovanje – Šta znači sanjati putovanje?

Putovanje je čest motiv u snovima, naročito ako ste negde putovali nedavno ili ako planirate put u bliskoj budućnosti. Međutim, snovi o putovanju imaju svoju simboliku i trebalo bi ih protumačiti. U većini slučajeva odlazak na putovanje ukazuje na napredak i dobitak koji vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Ipak, da biste otkrili pravu simboliku sna o putovanju, važno je da uzmete u obzir sve detalje iz vašeg sna, kao i celokupan kontekst sna. Naime, značenje sna o putovanju će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste se spremali za put u vašem snu, da li ste išli na putovanje, da li ste sanjali kako se vraćate sa putovanja ili kako neke druge osobe putuju itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati putovanje?

Sanjati kako se spremate za putovanje. San u kojem se spremate za neko putovanje ukazuje na to da vi jako čeznete za nekim promenama u realnom životu. Niste zadovoljni trenutnom situacijom i smeta vam monotonija koja je zahvatila vaš život. Voleli biste nešto da promenite, a ni sami ne znate šta. Moguće je da vas svakodnevne obaveze čine nervoznim i stvaraju vam stres.

U tom slučaju sanjarica vam savetuje da zaista odete na neko putovanje. Ukoliko vam obaveze ne dozvoljavaju da se duže zadržavate, isplanirajte zanimljiv vikend sa partnerom ili porodicom na nekoj planini. Sigurno ćete se bolje osećati i opustićete i um i telo.

Sanjati kako ste putovali negde. Ako ste u snu videli kako ste negde otputovali, onda to znači da ste zaista spremni za promene u realnom životu. Na sreću, te promene će se u bliskoj budućnosti zaista dogoditi i vaš život će se promeniti na bolje.

Sanjati kako ste se vratili sa nekog putovanja. Ako ste u snu videli kako ste se vratili sa nekog putovanja, onda je to znak da vi ne volite nikakve promene u životu i da se najbolje snalazite u okolnostima koje su vam poznate. Isto tako, najbolje se osećate u svom uskom krugu prijatelja i ne volite da se preterano zbližavate sa nekim novim ljudima.

Sanjati kako putujete u velikom društvu. Ako ste sanjali kako ste putovali u većem društvu, onda vam sanjarica ukazuje na to da ste jako druželjubiva osoba koja ne podnosi samoću i koja živi svaki dan života kao da je poslednji.

Sanjati kako vaši rođaci ili prijatelji idu na putovanje. Ako ste sanjali kako neko od vaših rođaka ili prijatelja ide na putovanje, onda to opet ukazuje na neke pozitivne promene koje će se izdešavati u vašem životu u skorije vreme.

Sponzorisano:
Loading...