Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Ako ste se nedavno povredili i ako imate neku ranu, moguće je da ćete to i sanjati. U tom slučaju vaš san ne mora imati nikakvu posebnu simboliku, već predstavlja samo odraz dešavanja iz stvarnog života.

Međutim, snovi u kojima se rana pojavljuje kao motiv mogu imati različita značenja, zavisno od celog konteksta sna, kao i od ostalih detalja u snu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati ranu?

Sanjati da vidite ranu. Ako ste u snu samo videli neku ranu, onda taj san ima pozitivnu simboliku i znači da ćete uspeti da se izvučete iz teške situacije i da prevaziđete nevolje koje su vas zadesile.

Sanjati kako imate ranu. Ukoliko ste u snu vi imali ranu, onda taj san znači da će vas u narednom periodu neko jako uplašiti.

Sanjati rane na licu. Ukoliko ste sanjali kako imate rane na licu, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuje neka velika radost.

Sanjati kako povezujete ranu. Ukoliko ste u snu videli kako povezujete ranu, to je znak da ćete se razočarati u osobu kojoj ste jako verovali. Toj osobi ste mnogo pomogli u životu, a ona će se pokazati kao jako nezahvalna za sve što ste za nju učinili.

Osetiti da vas je neko ranio. Ako ste u snu osetili kako vas je neko ranio, taj san ima pozitivnu simboliku. U ovom slučaju sanjarica vam najavljuje neki neočekivani dobitak i bogatstvo u bliskoj budućnosti.

Sanjati da ste videli ranjenika. Ako ste u snu videli ranjenika, onda je to znak da vas očekuju neke loše vesti koje se mogu ticati direktno vas ili neke vama bliske osobe.

Sanjati ranu na leđima. Rana na leđima kao motiv u snovima ukazuje na probleme sa zakonom koji vas mogu zadesiti u narednom periodu.

Sanjati rane vama poznate osobe. Ako ste sanjali rane neke osobe koju poznajete, onda je to dobar znak. U narednom periodu vas očekuje neki dobitak ili čak nasledstvo.

Sanjati rane neke nepoznate osobe. Ukoliko ste u snu videli rane neke osobe koju ne poznajete, to je loš znak, pa u narednom periodu možete očekivati gomilu problema.

Sanjati da vas je ranila životinja. Ovaj san treba da vam posluži kao opomena da vodite više računa o tome sa kim se družite, jer oko vas je dosta neiskrenih i zavidnih ljudi.

Sanjati ranu koja krvari. Ako ste u snu jasno videli ranu koja krvari, taj san znači da ste previše prepotentni i da precenjujete sebe. Trebalo bi malo da se spustite na zemlju i da postanete realniji.

Sponzorisano:
Loading...