Sanovnik raskid – Šta znači sanjati raskid?

Kao što svi znamo, raskid uvek budi negativne emocije u realnom životu. Međutim, da li ste ikada sanjali raskid? Da li ste se zapitali šta taj san može da znači?

Ukoliko ste sanjali raskid, nema potrebe da budete zabrinuti jer u većini slučajeva to nije predznak raskida na javi. Raskid kao motiv u snovima može da ima kako pozitivnu tako i negativnu simboliku, što zavisi od svih ostalih detalja u snu. Da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, pročitajte ovaj članak jer vam može biti od velike pomoći.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati raskid?

Sanjati kako ste vi inicirali raskid. Ako ste u snu vi bili inicijator raskida, onda to znači da ste u budnom životu zbog nečega jako ljuti na vašeg partnera. Moguće je da vas je partner nedavno zbog nečega razočarao ili povredio. Ipak, sanjarica vam poručuje da se ne brinete mnogo, jer verovatno je u pitanju prolazna kriza u vezi. Vaš strah od mogućeg raskida se samo reflektovao u snu, ali to ne treba da vas plaši.

Alternativno, ovaj san može da znači da vas nešto jako muči i opterećuje u realnom životu, ali to ne mora biti u vezi sa vašom vezom. Može se ticati nekog potpuno drugog aspekta u vašem životu. Ako sanjate ovaj san, razmislite šta je to što vas muči i kako taj problem možete da rešite.

Sanjati da je vaš partner inicirao raskid. San u kojem je vaš partner bio inicijator raskida ukazuje na to da ste vi veoma vezani za svog partnera i da biste voleli sa njim da provedete ostatak života. Ovaj san opet ukazuje na to da vi imate veliki strah od raskida jer jednostavno ne možete da zamislite život bez vašeg sadašnjeg partnera.

Sanjarica ovaj san tumači i na drugačiji način. Naime, moguće je da će se nešto u vašoj vezi zaista promeniti, ali to je vezano za neke vaše navike ili ponašanje, odnosno nema veze direktno sa raskidom. Moguće je da ćete sanjati ovaj san ukoliko počinjete zajednički život sa partnerom ili ako ste se nedavno verili itd. U svakom slučaju, san u kojem partner raskida sa vama znači da će se vaša veza pomeriti na neki drugi viši nivo.

Sanjati da niste raskinuli sa bivšim partnerom. Ukoliko ste u snu videli da niste raskinuli sa bivšim partnerom, to je znak da vi podsvesno žalite zbog kraja vaše veze i da patite zbog toga. Upravo ta vaša patnja se reflektovala u snu i vi ste sanjali da ste i dalje u vezi.

Sponzorisano:
Loading...