Sanovnik razvod – Šta znači sanjati razvod?

Snovi o razvodu mogu biti dosta stresni. Ukoliko ste i sami nedavno doživeli razvod svojih roditelja ili je u pitanju vaš sopstveni razvod, vrlo je moguće da će se to reflektovati u vašim snovima.

Međutim, ako nemate nikakve veze sa razvodom niti ste o tome pričali u skorije vreme, a videli ste razvod u vašem snu, mora da ste bili veoma začuđeni. Kakva je simbolika tog sna i šta sanjarica ovim snom želi da vam poruči? Nešto više o značenju i simbolici snova o razvodu saznaćete u nastavku ovog teksta.

Tumačenje sna sanovnik i sanjarica – Šta znači sanjati razvod?

Sanjati da ste vi inicijator razvoda. Ako ste u snu videli svoj sopstveni razvod, čiji ste vi inicijator, onda je to znak da vi niste zadovoljni sadašnjim odnosom koji imate sa svojim partnerom u realnom životu. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da razmislite o vašoj vezi ili braku i da pokušate da rešite sve eventualne probleme.

Sanjati da je vaš partner inicijator razvoda. Ako ste sanjali kako je vaš partner pokrenuo razvod i ako je to vama u snu veoma teško palo, onda je to znak da je za vas brak svetinja. Vi ne vidite smisao života bez braka i spremni ste da trpite bilo šta kako bi vaš brak opstao. Na sreću, ovakav san ne treba da vas brine, jer on nema nikakvu negativnu simboliku vezanu za vaš brak.

Sanjati da se druge osobe razvode. Ako ste sanjali tuđi razvod, onda taj san može biti shvaćen kao opomena da budete ozbiljniji i da se više potrudite oko sadašnjeg partnera.

Sanjati da ne želite da date razvod partneru. Ukoliko ste sanjali kako vaš partner traži razvod, a vi ne želite da mu date, onda taj san odražava vašu sebičnost. Naime, vi samo razmišljate o sebi i o svojim ličnim potrebama i često pokušavate na silu da zadržite partnera, što vam ne može doneti ništa dobro.

Sponzorisano:
Loading...