Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Ruke su čest motiv u našim snovima i mogu imati različitu simboliku.

Ruke u snu su često odraz našeg odnosa sa svetom ili signal da je nekome potrebna pomoć.

Tumačenje sna sanovnik i sanjarica – Šta znači sanjati ruke?

Sanjati da su vaše ruke čiste i uredne. Ako ste sanjali da su vaše ruke veoma uredne i čiste, onda je to znak da u stvarnom životu postoji neko kome niste simpatični. Naime, neko je ljubomoran na vas i na ugled koji posedujete u društvu i moguće je da će u narednom periodu ta osoba pokušati da vas dovede u neprijatnu situaciju. Ako ste sanjali ovaj san, savetujemo vas da razmislite ko bi ta osoba mogla biti i da se na vreme distancirate od nje.

Sanjati da su vaše ruke prljave i neuredne. Ukoliko ste u snu videli prljave i neuredne ruke, onda vas sanjarica upozorava da vodite više računa o sebi u narednom periodu. Oko vas je dosta lažnih prijatelja i zato pazite sa kim provodite vreme i kome se poveravate.

Sanjati kako perete ruke. Ako ste u snu videli sebe kako perete ruke, to je dobar znak. Naime, vi ćete u skorije vreme uspeti da rešite sve brige i probleme koji su vas mučili.

Alternativno, ovaj san može da znači da u realnom životu vi niste spremni da prihvatite odgovornosti koje se od vas očekuju.

Sanjati da se držite sa nekim za ruke. Ukoliko ste se u snu sa nekim držali za ruke, onda je taj san samo refleksija ljubavi koju doživljavate na javi ili vašeg straha da ćete izgubiti voljenu osobu.

Sanjati ruke koje su povređene. Ako ste u snu videli povređene ruke, onda je to znak da će neka osoba koja vam je draga u skorije vreme doživeti neku neprijatnu situaciju.

Sanjati da su vam ruke krvave. Ukoliko ste u snu videli svoje krvave ruke, onda to može biti znak da zbog nečega na javi osećate krivicu i grižu savesti.

Sponzorisano:
Loading...