Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

Snovi o ružama su uglavnom najava za lepe trenutke ljubavi i radosti koji su pred vama, ali nekada mogu ukazivati i na nesto loše.

Da biste pravilno protumačili san u kojem vidite ružu, važno je da u obzir uzmete ceo kontekst sna i sve detalje koje ste videli u njemu.

Značenje sna ce se razlikovati zavisno od toga koje boje je ruža i od situacije u kojoj ste sanjali ružu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati ružu?

Sanjati crvenu ružu. Crvena ruža u snu ima pozitivnu simboliku i ukazuje na period romantike, strasti i ljubavi koji je pred vama.

Sanjati belu ružu. Bela ruža u snovima je simbol nevinosti i čistote, ali san o beloj ruži može biti i najava da ćete od voljene osobe dobiti poklon koji će vas mnogo obradovati.

Sanjati žutu ružu. Ako ste sanjali žutu ružu, onda je to znak da ćete biti iznevereni ili prevareni od strane voljene osobe. Žuta ruža je i simbol ljubomore.

Sanjati crvenobelu ružu. Crvenobela ruža u snu nema pozitivnu simboliku jer simboliše rastanak od voljene osobe, a u nekim slučajevima ovakva ruža može biti i predznak za smrt.

Sanjati miris ruže. Ako ste sanjali kako ruža lepo miriše, to je znak da vas očekuju radosni trenuci u predstojećem periodu. Alternativno, miris ruže može da bude i simbol nekih propuštenih životnih prilika.

Sanjati ružu sa trnjem. Ako je ruža u vašem snu imala trnje, onda je to znak da ćete u narednom periodu biti dosta neodlučni i da ćete biti preopterećeni brigama i problemima. Prema drugim tumačenjima, ovaj san znači da će biti potrebno da prevaziđete određene prepreke u životu kako biste mogli da uživate u sreći i blagostanju.

Sanjati da ste dobili ruže. Ako vam je neko u snu poklonio ruže, onda vam sanjarica najavljuje da ćete uskoro doživeti veliku i iskrenu ljubav.

Sanjati pupoljak ruže. Ovaj san predskazuje tugu u ljubavi jer ćete se najverovatnije zaljubiti u osobu koja vam neće uzvratiti osećanja.

Sponzorisano:
Loading...