Sanovnik sekira – Šta znači sanjati sekiru?

Ukoliko ste nedavno radili sa sekirom ili ako ste možda kupili novu sekiru, moguće je da će se to dešavanje iz stvarnog života reflektovati i u vašem snu. Međutim, u tom slučaju nije potrebno da se traži simbolika tog sna.

Ipak, ponekad snovi o sekiri mogu da imaju i određenu simboliku. Ako volite da tumačite snove, sigurno vas zanima i kakvo značenje sekira može da ima u snovima.

Prema većini tumačenja, smatra se da sekira u snovima znači da ćete uspeti da ostvarite sve svoje planove, ali biće potrebno da uložite dosta energije i truda. Postoje i tumačenja prema kojima sekira u snovima može da bude simbol frustracija i neprijateljstva, ali i velike samokontrole koju imate nad sobom.

Ipak, da biste otkrili pravo značenje vašeg sna o sekiri, biće potrebno da uzmete u obzir sve detalje koje ste u snu videli, kao i celokupan kontekst vašeg sna.  U nastavku pogledajte kako se ovi snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati sekiru?

Sanjati da ste videli sekiru. Ukoliko ste u snu videli sekiru, onda taj san simbolizuje zadovoljstvo i sreću koji vas očekuju u narednom periodu. Na svim životnim poljima ćete imati uspeha, tako da nema razloga da brinete za ono što vas čeka.

Sanjati kako sečete sekirom. San u kojem ste sekli sekirom ima negativnu simboliku. U ovom slučaju sanjarica vam najavljuje neku bolest ili gubitak. Moguće je da će nevolje zadesiti direktno vas ili nekoga iz vaše porodice.

Sanjati krvavu sekiru. Ukoliko ste u snu videli sekiru koja je krvava, onda to nije dobar znak. Uskoro možete očekivati velike svađe sa članovima porodice ili sa nekim drugim bliskim osobama. Zato, ako ste sanjali ovaj san, najbolje bi bilo da izbegavate bilo kakve raspravke i sukobe sa drugima.

Sanjati da mašete sekirom. Ukoliko ste sanjali kako mašete sekirom, onda je to znak da će se u vašem životu uskoro dogoditi veoma važne promene. Vi ćete se naći na prekretnici i moraćete da odlučite šta tačno želite od svog života.

Sanjati kako cepate drva sekirom. Ukoliko ste sanjali kako cepate drva sekirom, onda je to znak da vam u narednom periodu slede svađe sa partnerom.

Alternativno, ovaj san znači da bi trebalo vaše probleme da podelite na manje celine, kako biste lakše mogli da ih rešavate.

Kada mlada žena sanja sekiru. Značenje sna o sekiri će biti drugačije ukoliko ga sanja mlada neudata devojka. U tom slučaju, ovaj san će značiti da će ta devojka uskoro upoznati ljubavnika koji je siromašan ali jako vredan.

Sanjati da neko drugi koristi sekiru. Ako ste u snu videli kako neka druga osoba koristi sekiru, onda je to znak da ćete u narednom periodu dosta vremena provoditi sa svojim prijateljima i da ćete se dobro zabavljati.

Alternativno, san u kojem neko drugi drži sekiru može da ima i negativnu simboliku i da ukazuje na moguću bolest ili čak na smrt neke vama bliske osobe.

Sanjati kako oštrite sekiru. Ukoliko ste u snovima oštrili sekiru, onda taj san nema pozitivnu simboliku. Ovaj san je najčešće predznak za neku opasnost koja preti direktno vama ili nekome od članova vaše porodice.

Sponzorisano:
Loading...