Sanovnik selidba – Šta znači sanjati selidbu?

Snovi o selidbi mogu imati mnogo različitih značenja, u zavisnosti od ostalih detalja koje ste videli u snu i od celog konteksta vašeg sna.

Pogledajte u nastavku kako se tumače snovi u kojima se selidba pojavljuje kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati selidbu?

Sanjati kako se selite. Ako ste u snu videli samo kako se selite, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Ovaj san ukazuje na putovanje koje vam predstoji u bliskoj budućnosti. Alternativno, san o selidbi može da znači da ćete se zaista preseliti u realnom životu. Moguće je i da vas u narednom periodu očekuju neke lepe vesti.

Sanjati da se selite u bolji prostor. Ako ste sanjali kako se selite u neki bolji prostor od onoga u kojem ste ranije živeli, onda je to znak da će se u narednom periodu stvari u vašem životu promeniti na bolje. Pred vama je period pun sreće i uspeha, tako da nema razloga da brinete.

Sanjati da se selite u lošiji prostor. Ukoliko ste u snu videli kako se selite u neki prostor koji je znatno lošiji od onog u kojem ste ranije živeli, sanjarica ovaj san tumači kao odraz vašeg straha u realnom životu.

Naime, vi se jako plašite da ćete izgubiti nešto što je vaše i zato se na sve načine trudite to da sačuvate. Vi ne dozvoljavate da vam drugi ljudi oduzmu ili naruše nešto što ste sopstvenim rukama stvorili i u šta ste uložili mnogo truda.

Sanjati kako ste nešto izgubili dok ste se selili. Ako ste u snu videli kako ste nešto izgubili dok ste se selili, onda je to znak da treba da vodite više računa o sebi i o svojim stvarima.

Sanjati kako se neko drugi seli. Ako ste sanjali kako se neka druga osoba seli, onda je to znak da ćete uspeti znatno da popravite neke stvari u svom životu.

Ovo su neki od najčešćih snova o selidbi. Kao što ste mogli videti, ovi snovi mogu imati kako pozitivno tako i negativno značenje, u zavisnosti od ostalih detalja u snu. Sigurni smo da ćete sada mnogo lakše moći da protumačite svoj san o selidbi.

Međutim, ako ste se nedavno selili ili ako se neka vama bliska osoba seli u skorije vreme, moguće je da je to ostavilo veoma jak utisak na vas i da se zato reflektovalo u vašem snu. Ukoliko je to slučaj sa vama, onda ovaj san ne mora imati nikakvu posebnu simboliku jer predstavlja samo odraz onoga što se dešava u vašem realnom životu.

Sponzorisano:
Loading...