Sanovnik šešir – Šta znači sanjati šešir?

Snovi o šeširu nisu toliko česti, ali ipak imaju određeno značenje i ne bi bilo loše da ih protumačite. Da li ste ikada sanjali šešir? Da li ste se zapitali kakvu simboliku šešir kao motiv u snu nosi sa sobom?

Ako volite da tumačite svoje snove i ako ste nekada sanjali šešir, onda pročitajte pažljivo ovaj članak.

Reci ćemo vam nešto više o značenju i o simbolici ovih snova, tako da će vam kasnije biti mnogo lakše da protumačite sličan san u kojem vidite šešir kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati šešir?

Sanjati da vidite šešir. Ako ste u snu videli šešir, onda je to znak da vi imate neku tajnu i da skrivate nešto od drugih ljudi. Takođe, ovaj san može značiti da neko od vas krije neku istinu.

Sanjati kako nosite šešir. Ako ste u snu videli sebe sa šeširom, taj san znači da je pred vama neka svečanost na kojoj ćete biti i na kojoj ćete se osećati jako prijatno. Takođe, moguće je da ćete upoznati neke osobe koje će postati veoma važne u vašem životu.

loading...

Sanjati kako nosite različite šešire. Ako ste u snu nosili različite šešire, onda to znači da vi na javi imate različite životne uloge.

Sanjati kako menjate šešire. Ukoliko ste u snu videli kako menjate šešire, onda sanjarica to tumači kao vašu nestabilnost i neodlucnost. Naime, vi ste osoba koja često menja svoje stavove i mišljenja, pa se ljudi zato ne mogu osloniti na vas i smatraju vas jako neopouzdanom osobom.

Sanjati da ste izgubili šešir. Ukoliko ste sanjali da ste izgubili šešir, onda je moguće da ćete doći u konflikt sa nekim ljudima iz vašeg okruženja.

Sanjati da ste kupili šešir. Ako ste u snu kupili šešir, onda vam sanjarica najavljuje neki veći materijalni ili novčani dobitak. Ovaj san ukazuje na uspešan period koji je pred vama, tako da nema razloga da brinete.

Sanovnik šešir – Šta znači sanjati šešir?
5 (100%) 3 votes
Sponzorisano:
Loading...
loading...