Sanovnik šešir – Šta znači sanjati šešir?

Snovi o šeširu nisu toliko česti, ali ipak imaju određeno značenje i ne bi bilo loše da ih protumačite. Da li ste ikada sanjali šešir? Da li ste se zapitali kakvu simboliku šešir kao motiv u snu nosi sa sobom?

Ako volite da tumačite svoje snove i ako ste nekada sanjali šešir, onda pročitajte pažljivo ovaj članak.

Reci ćemo vam nešto više o značenju i o simbolici ovih snova, tako da će vam kasnije biti mnogo lakše da protumačite sličan san u kojem vidite šešir kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati šešir?

Sanjati da vidite šešir. Ako ste u snu videli šešir, onda je to znak da vi imate neku tajnu i da skrivate nešto od drugih ljudi. Takođe, ovaj san može značiti da neko od vas krije neku istinu.

Sanjati kako nosite šešir. Ako ste u snu videli sebe sa šeširom, taj san znači da je pred vama neka svečanost na kojoj ćete biti i na kojoj ćete se osećati jako prijatno. Takođe, moguće je da ćete upoznati neke osobe koje će postati veoma važne u vašem životu.

Sanjati kako nosite različite šešire. Ako ste u snu nosili različite šešire, onda to znači da vi na javi imate različite životne uloge.

Sanjati kako menjate šešire. Ukoliko ste u snu videli kako menjate šešire, onda sanjarica to tumači kao vašu nestabilnost i neodlucnost. Naime, vi ste osoba koja često menja svoje stavove i mišljenja, pa se ljudi zato ne mogu osloniti na vas i smatraju vas jako neopouzdanom osobom.

Sanjati da ste izgubili šešir. Ukoliko ste sanjali da ste izgubili šešir, onda je moguće da ćete doći u konflikt sa nekim ljudima iz vašeg okruženja.

Sanjati da ste kupili šešir. Ako ste u snu kupili šešir, onda vam sanjarica najavljuje neki veći materijalni ili novčani dobitak. Ovaj san ukazuje na uspešan period koji je pred vama, tako da nema razloga da brinete.

Sponzorisano:
Loading...