Sanovnik skakavac – Šta znači sanjati skakavca?

Skakavac nije čest motiv u snovima, ali može imati određenu simboliku i značenje.

Sada ćete videti neke od najčešćih snova u kojima se pojavljuje skakavac, a pokazaćemo vam i kako se svaki od tih snova tumači.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati skakavca?

Sanjati kako vidite jednog skakavca. Ukoliko ste u snu videli samo jednog skakavca, onda je to znak da vi nemate mogućnosti u stvarnom životu da ispoljite sve svoje potencijale i kreativnost. Vi konstantno imate osećaj da vas neko ili nešto sputava u tome.

Sanjati kako vidite nekoliko skakavaca. Ako ste sanjali nekoliko skakavaca, sanjarica vam najavljuje loš period koji je pred vama. Najverovatnije će vam se i u kući dogoditi neka šteta, pa ćete morati sav novac da date na to. Moguće je i da ćete biti primorani da se zadužite u banci ili kod neke osobe koja vam je bliska.

Alternativno, ovaj san može da znači da ćete na poslovnom planu imati problema u narednom periodu, kao i da će vam finansijska situacija biti jako loša.

Sanjati kako lovite skakavca. Ukoliko ste lovili skakavca u vašem snu, onda to znači da ćete početi da zamerate nekoj bliskoj osobi to što vam se ne javlja kao ranije, a nećete ni znati da je ta osoba u jako teškoj situaciji i da joj nije ni do čega. Najverovatnije su u pitanju emotivni problemi koji će mučiti vašeg prijatelja.

Sanjati da ste ulovili skakavca. San u kojem ste ulovili skakavca znači da vas očekuje uspeh i napredak u narednom periodu.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste lovili skakavce u snu znači da vas u narednom periodu očekuju bolest i razne druge poteškoće sa kojima ćete morati da se suočite.

Sanjati kako jedete skakavce. Ako ste sanjali da jedete skakavce, to je znak da ćete imati manje zdravstvene probleme u narednom periodu. Moguće je da će u pitanju biti alergija ili nešto slično što nije opasno ali će vas ipak nervirati.

Sanjati kako uzgajate skakavce. Ukoliko ste sanjali kako lično vi uzgajate skakavce, onda je to znak da ste u stvarnom životu jako posvećeni svom hobiju, koji je verovatno pomalo neobičan.

Sanjati kako skakavac skače. Ukoliko ste sanjali skakavca koji skače, to je onda znak da u narednom periodu nećete imati sreće i da vam ništa neće ići od ruke.

Sanjati kako ubijate skakavca. San u kojem ubijate skakavca znači da ćete se udaljiti od svih onih koji su se pokazali kao lažni priatelji, ali verovatno ćete im pre toga sve sasuti u lice.

Sponzorisano:
Loading...