Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Snovi u kojima se smeh javlja kao dominantan motiv su prilično česti i mogu imati različitu simboliku. Značenje sna će zavisiti od toga da li ste se vi smejali u snu, da li se smejala neka druga osoba, da li ste sanjali dečji smeh ili ste samo čuli smeh u snu itd.

Važno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste u snu videli, kako biste mogli na pravi način da ga protumačite.

U nastavku ovog teksta ćete videti neke od snova u kojima se javlja smeh i videćete šta ti snovi znače. Ako volite da se bavite tumačenjem snova i ako ste i sami nekada sanjali smeh, onda će vam ovaj članak sigurno biti zanimljiv ali i koristan.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati smeh?

Sanjati da se smejete. San u kojem ste videli sebe kako se smejete znači da ćete u narednom periodu biti jako ljuti zbog nečega. Verovatno će vas nervirati neodgovornost ljudi koji vas okružuju. Međutim, prema većini tumačenja, na ljubavnom i na poslovnom planu ćete imati sreće.

Sanjati da se neko drugi smeje. Ukoliko ste u snu videli kako se smeje neka druga osoba, onda vas sanjarica upozorava da budete oprezni u narednom periodu. Moguće je da će neka bliska osoba biti neiskrena prema vama i da vam neće želeti dobro. Takođe, ovaj san može da predskazuje tužan period koji je pred vama.

Sanjati kako čujete tuđi smeh. Ako ste u toku sna samo čuli tuđi smeh, taj san nema pozitivnu simboliku. Naime, u periodu koji sledi vi ćete biti predmet ogovaranja i ruganja i jako loše ćete se osećati zbog toga. Takođe, ovaj san može da bude i upozorenje da na javi imate neprijatelja kojeg bi trebalo da se čuvate.

Sanjati kako plačete od smeha. Ako ste u snu videli kako plačete od smeha, onda je to dobar znak. U narednom periodu ćete provoditi vreme sa osobama koje su vam drage.

Sanjati da ste nekoga nasmejali u snu. Ako ste sanjali kako ste vi nekoga nasmejali u snu, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuju neke nevolje.

Sanjati dečji smeh. Ukoliko ste sanjali dečji smeh, to znači da ćete u narednom periodu umeti dobro da raspolažete novcem i da vam slede veći novčani dobici.

Kao što ste mogli da vidite, snovi o smehu mogu da imaju kako pozitivnu tako i negativnu simboliku. Nadamo se da će vam sada biti mnogo lakše da protumačite neki sličan san u kojem se javi smeh kao motiv.

Sponzorisano:
Loading...