Sanovnik smokve – Šta znači sanjati smokve?

Smokve nisu toliko čest motiv u snovima, ali imaju određenu simboliku, pa je zanimljivo te snove protumačiti. Da biste otkrili pravu simboliku sna u kojem vidite smokve, potrebno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste videli u snu i celokupan kontekst vašeg sna.

Sada ćete videti kako se tumače snovi u kojima se smokve javljaju kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati smokve?

Sanjati da ste videli smokve. Ukoliko ste samo videli smokve u snu, onda je to dobar znak. U narednom periodu možete očekivati veliki uspeh i sreću na ljubavnom planu. Moguće je da ćete imati razne probleme i prepreke u vezi, ali uspećete sve da prevaziđete jer ljubav koju imate vi i partner je jača od svega.

Sanjati kako jedete smokve. Ako ste u snu jeli smokve, onda je to simbol bogatstva. Konačno ćete početi dobro da zarađujete i da stanete na noge.

Prema nekim drugim tumačenjima koja nam donosi sanjarica, san u kojem jedete smokve ukazuje na neko novo poznanstvo koje se može pretvoriti u lepu ljubavnu priču.

Sanjati kako ste brali smokve. San u kojem ste brali smokve, ukazuje opet na neki uspeh koji vas očekuje verovatno kada je u pitanju kupovina nekretnina. Uspećete za veoma male novce da kupite nešto jako vredno.

Takođe, na poslovnom planu vas očekuje veliki uspeh, a sve brige i problemi će vrlo brzo nestati.

Sanjati kako sadite smokve. Ukoliko ste u snu sadili smokve, onda to znači da vi dosta radite na svom obrazovanju i na tome da se što više usavršite, kako biste sebi i svojoj porodici obezbedili lagodan i lep život. Vi ste svesni da vaša sreća zavisi samo od vas samih.

Sanjati smokvin list. Ako ste u snu videli smokvin list, onda je to znak da će vam se u skorije vreme ispuniti neka želja o kojoj dugo sanjate. Takođe, san u kojem vidite smokvin list može da znači da na ljubavnom planu imate dosta uspeha i sreće i da ste ispunjeni i zadovoljni.

Sanjati suve smokve. Ako ste sanjali suve smokve, onda je to loš znak. Sreća polako odlazi od vas a dolaze problemi i brige.

Sanjati da skidate smokve sa drveta i da ih jedete. Ako ste u snu skidali sa drveta smokve i ako ste ih jeli, onda taj san ukazuje na ljubavna zadovoljstva koja ćete doživeti u predstojećem periodu.

Ovo su neki od snova u kojima se smokve javljaju kao glavni motiv. Međutim, ako ste u skorije vreme jeli, sadili ili brali smokve, onda je moguće da ćete to i sanjati.

Sponzorisano:
Loading...