Sanovnik spomenik – Šta znači sanjati spomenik?

Ako ste nedavno bili na groblju, moguće je da će se to reflektovati u vašim snovima i da ćete sanjati spomenik.

Snovi u kojima se spomenik pojavi kao dominantan motiv mogu da imaju različita značenja i simboliku, a nešto više o tome videćete u nastavku ovog teksta.

Kasnije će vam biti mnogo lakše da protumačite neki sličan san u kojem vidite spomenik.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati spomenik?

Sanjati da vidite spomenik. Ukoliko ste samo videli spomenik u snu, onda je to znak da vi jako patite na javi. Verovatno ste izgubili neku blisku osobu i nikako ne možete da se oporavite od svega toga. Vreme prolazi, ali vaša tuga je sve veća.

Sanjati spomenik koji se nalazi na groblju. Ako ste u snu videli spomenik koji se nalazi na groblju, taj san znači da ste vi osoba koja lako prašta ljudima i zaboravlja sve loše. Moguće je da ćete u narednom periodu čuti loše vesti o osobi sa kojom niste u dobrim odnosima, ali to će vas jako potresti jer vi nikome ne želite zlo.

Alternativno, ovaj san može značiti da će vas neka osoba povrediti svojim rečima ili postupcima, tako da ćete sa tom osobom prekinuti svaki odnos.

Sanjati spomenik koji se nalazi van groblja. Ako ste sanjali spomenik koji se nalazi van groblja, onda je to znak da vas ljudi iz vašeg okruženja jako cene i poštuju. Vi držite do sebe i uvek sve radite onako kako treba. Ne dozvoljavate sebi da pogrešite i da izgubite svoju čast i dostojanstvo.

Sanjati kako pravite sebi spomenik. Ukoliko ste u snu sami sebi pravili spomenik, sanjarica to tumači kao vaše veliko samoljublje. Vi hvalite samoga sebe i uvek ljudima prebacujete sve što ste za njih učinili. Trebalo bi malo da se spustite na zemlju i da ne činite drugima usluge ukoliko ćete im kasnije to prebacivati. Ovaj san vam može poslužiti kao opomena da malo promenite svoje prepotentno ponašanje.

Sanjati kako pravite spomenik drugoj osobi. Ukoliko ste u snu nekoj drugoj osobi pravili spomenik, onda taj san simboliše neki kraj. Moguće je da ćete prekinuti neko prijateljstvo, poslovnu saradnju ili ćete raskinuti sa partnerom, jer ćete to videti kao najbolju moguću opciju.

Sanjati kako rušite spomenik. Ako ste u snu rušili neki spomenik, taj san ukazuje na razočaranje koje vas očekuje u narednom periodu. Razočaraćete se kada shvatite da osoba koju ste idealizovali nije baš toliko savršena. Počećete tu osobu da posmatrate drugačije, pa ćete se više okrenuti samom sebi i svojoj budućnosti.

Sponzorisano:
Loading...