Sanovnik stan – Šta znači sanjati stan?

Stan nije toliko čest motiv u snovima, ali svakako ima određeno značenje i ne bi bilo loše protumačiti ove snove.

U nastavku ćete videti značenja nekih snova u kojima se stan javlja kao motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati stan?

Sanjati svoj stan. Ako ste u snu videli svoj sopstveni stan, onda je to znak da ćete u narednom periodu verovatno imati dosta obaveza i poslova oko svog stana. Moguće je da planirate veliko sređivanje ili renoviranje stana. Alternativno, sanjarica vas upozorava da bi nešto u stanu moglo da vam se pokvari, pa ćete neplanirano morati da date novac za popravke.

Sanjati da ste sami u tuđem stanu. Ukoliko ste u snu videli kako ste sami u nečijem tuđem stanu, onda je to znak da pozovete nekog prijatelja jer će vam prijati društvo. Moguće je da se u poslednje vreme osećate pomalo usamljeno i zato ste sanjali ovakav san.

Sanjati kako ste u stanu sa nekim. Ako ste u snu videli sebe da ste sa nekim u stanu, sanjarica vam najavljuje to da ćete uskoro biti pozvani u goste, ali da ćete nerado prihvatiti taj poziv. Moguće je da se radi o nekome čije društvo vam baš ne prija.

Sanjati stan koji je veliki. Ukoliko ste sanjali stan koji je jako veliki, to je onda znak da vi previše procenjujete ljude po materijalnim stvarima i da precenjujete samoga sebe. Ovaj san vam može poslužiti kao opomena da se malo spustite na zemlju. Trebalo bi malo više da cenite neke prave vrednosti kod čoveka, a ne da samo gledate neki interes. Ukoliko nastavite tako da se ponašate, moguće je da ćete izgubite one koji su vam bili pravi prijatelji.

Sanjati stan koji je mali. Ako ste u snu videli mali stan, onda taj san najavljuje neki neuspeh koji vas očekuje na poslovnom planu u narednom periodu. Naime, moguće je da ćete na poslu napraviti neku grešku ili veći propust i da će zato firma u kojoj radite doživeti gubitak. To će jako poljuljati vaše samopouzdanje i dugo nećete moći da verujete kako je nešto takvo moglo vama da se desi. U budućnosti bi trebalo da budete malo oprezniji i da savesnije i odgovornije obavljate svoj posao.

Sanjati da je stan vlažan. Ukoliko ste sanjali kako je stan vlažan, onda taj san nema pozitivnu simboliku. Naime, san u kojem vidite vlažan stan predviđa neku bolest ili nesreću koja vas očekuje u narednom periodu. Dobro razmislite da li su uslovi u kojima živite i radite adekvatni, jer u suprotnom možete narušiti svoje sopstveno zdravlje. Ovaj san vam može poslužiti kao opomena da malo više mislite na sebe i da vodite računa o svom zdravlju.

Sanjati da je stan mračan. Ukoliko ste sanjali stan koji je mračan, onda taj san predviđa neke probleme u vezi ili u braku. Moguće je da ćete se u narednom periodu dosta svađati sa svojim partnerom i da ćete dovesti u pitanje opstanak vaše veze ili braka. Možda ćete ipak shvatiti da niste jedno za drugo i da će najbolje biti da se raziđete.

Sanjati kako čistite stan. Ako ste u snu videli sebe kako čistite stan, onda taj san najavljuje da je pred vama puno obaveza i odgovornosti kako u kući tako i na poslu. Moguće je da ćete u narednom periodu biti pod stresom jer nećete imati slobodnog vremena da se posvetite sebi. Ipak, da biste ostvarili svoj cilj i zaradili novac koji vam je potreban, pristaćete na to da se odreknete mnogih zadovoljstava i uživanja.

Sanjati kako iznajmljujete stan. Ukoliko ste u snu videli sebe kako iznajmljujete stan, onda je to dobar znak. Naime, u periodu koji je pred vama vaši poslovi će procvetati i vi ćete biti jako zadovoljni sobom i svojim uspehom. Dakle, ukoliko ste sanjali da iznajmljujete stan, vi ne treba da brinete oko posla jer vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.

Ovo su neki od najčešćih snova u kojima se stan pojavljuje kao dominantan motiv. Kao što ste mogli videti, snovi o stanu mogu imati kako pozitivnu tako i negativnu simboliku, u zavisnosti od svih ostalih detalja u snu.

Kako biste otkrili pravu simboliku vašeg sna u kojem vidite stan, trebalo bi u obzir da uzmete sve detalje koji se pojavljuju u snu, kao i celokupan kontekst vašeg sna. Samo tako ćete moći da ga protumačite na pravi način.

Sponzorisano:
Loading...