Sanovnik starica – Šta znači sanjati staricu?

Snovi u kojima se starica javlja kao glavni motiv nisu toliko česti ali imaju određeno značenje i simboliku, pa ne bi bilo loše da pokušate da ih protumačite. Važno je samo da se setite što više detalja koje ste videli u snu, kako biste mogli da otkrijete njegovu pravu simboliku.

Naime, značenje sna o starici će zavisiti od toga da li ste samo videli staricu, da li je poznajete ili ne, da li vam je starica možda neki rod, da li ste pomagali starici itd.

U nastavku ovog teksta ćete videti neke od snova u kojima se starica javlja kao dominantan motiv i videćete kako se ovi snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati staricu?

Sanjati da vidite staricu. Ukoliko ste u snu videli staricu, onda je to simbol mudrosti. To znači da ćete u narednom periodu dosta promeniti svoje stavove i uverenja i postati znatno mudriji.

Sanjati da ste vi starica. Ako ste sanjali da ste vi starica, onda je to znak da će vam kasnije biti jako žao što niste iskoristili neke prilike koje ste imali u životu. Verovatno ste se plašili neizvesnosti i niste hteli da rizikujete, ali će vam kasnije biti mnogo žao zbog toga.

Sanjati da vam je starica neki rod. Ukoliko ste u snu videli staricu koja vam je neki rod, onda to znači da vaša porodica u stvarnom životu uživa veliki ugled i poštovanje. Upravo zbog toga i vi ste cenjeni, ali na vama će biti hoćete li taj ugled održati ili ne.

Prema nekim drugim tumačenjima iz sanjarice, ovaj san znači i da ćete u skorije vreme možda dobiti prijatne vesti od nekoga. Te vesti mogu da se tiču vas ili nekoga iz vaše porodice.

Sanjati nepoznatu staricu. Ukoliko ste sanjali neku staricu koja vam je nepoznata, onda je to znak da ćete verovatno biti uvređeni od strane neke starije ili možda čak bolesne osobe, koja će kasnije ponovo želeti da bude u kontaktu sa vama. Vi jednostavno nećete znati kako da se postavite u celoj toj situaciji.

Alternativno, san o nepoznatoj starici može da ima i jako negativnu simboliku i da ukazuje na bolest a čak i na smrt koja će se dogoditi u vašem okruženju.

Sanjati kako pomažete nekoj starici. Ako ste sanjali kako pomažete nekoj starici, onda je to znak da će vam neki ljudi biti mnogo zahvalni zbog nečega što ćete za njih uraditi. Moguće je da ćete im pomoći novčano onda kada im to bude najpotrebnije.

Sponzorisano:
Loading...