Sanovnik štikle – Šta znači sanjati štikle?

Cipele kao motiv u snu uglavnom odražavaju vaše stavove i način na koji pristupate životu. U ovom tekstu ćemo vam otkriti kakva je simbolika snova u kojima se štikle javljaju kao glavni motiv. Dakle, značenje ovih snova zavisi od toga da li ste u snu samo videli štikle, da li ste nosili cipele na štiklu, da li su štikle bile drvene, srebrne ili od olova itd.

U nastavku teksta videćete neke od snova u kojima se štikle javljaju kao glavni motiv i videćete kako se ti snovi tumače. Ako volite da tumačite snove, ovaj tekst će vam sigurno biti zanimljiv.

Takođe, kasnije ćete moći mnogo lakše sami da protumačite neki sličan san u kojem se štikle pojave kao motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati štikle?

Sanjati da vidite štikle. Prema većini tumačenja, cipele na štiklu u snu znače da vi težite za tim da imate viši status u društvu i u životu uopšte. Vaše ambicije su jako velike i vi sebe vidite na mnogo višem položaju nego na onom na kojem se trenutno nalazite. Volite da vas ljudi cene i poštuju i da uživate ugled gde god da se pojavite.

Sanjati da nosite cipele na štiklu. Ukoliko ste u snu nosili cipele na štiklu, onda je to dobar znak. Zahvaljujući svom trudu i visokim ambicijama, vi ćete uspeti da ostvariti sve ono što ste naumili.

Sanjati cipele sa srebrnom štiklom. Ukoliko ste u snu videli cipele sa srebrnom štiklom, onda je to znak da vam u narednom periodu najverovatnije sledi poznanstvo sa jednom lepom i slobodnom ženom. Moguće je da će se slučajni susret pretvoriti u jednu lepu ljubavnu priču ili u kvalitetno prijateljstvo.

Sanjati cipele sa drvenom štiklom. Ako ste u snu videli cipele sa drvenom štiklom, onda to simboliše podmuklu i licemernu ženu koja se nalazi u vašem okruženju. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da budete oprezniji što se tiče nekih ženskih osoba.

Sanjati cipele sa štiklom od olova. Ako ste u snu videli cipele sa štiklom od olova, onda ovaj san simboliše slabost neke žene. Ukoliko žena sanja ovaj san, moguće je da će u narednom periodu imati dosta briga i problema i da će gubiti snagu i volju.

Sanjati da ste izgubili štikle. Ukoliko ste u snu videli kako ste izgubili štikle, onda je to znak da ste jako ranjiva osoba i da svaka sitnica može da vas povredi.

Sanjati da samouvereno hodate na štiklama. Ovaj san znači da vi imate jasne stavove u životu i da čvrsto stojite na zemlji.

Sponzorisano:
Loading...