Sanovnik stopala – Šta znači sanjati stopala?

Snovi u kojima se stopala javljaju kao dominantan motiv nisu preterano česti, ali mogu se tumačiti na različite načine, u zavisnosti od situacije u kojoj ste sanjali stopala.

Stopala u snovima mogu biti simbol stabilnosti, razuma, ali i slobode i nezavisnosti. Ipak, da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna o stopalima, morate uzeti u obzir i sve ostale  detalje koje ste u snu videli.

U nastavku ćete videti koja sve značenja ovi snovi mogu imati i kako se mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati stopala?

Sanjati svoja stopala. Ukoliko ste videli svoja sopstvena stopala u snu, to je simbol stabilnosti i razumevanja. Vi ste jako sigurni u sebe i svoje stavove i uvek razumno donosite odluke.

Sanjati kako ljubite nekome stopala. San u kojem ste nekome ljubili stopala i ako ste pritom u tome uživali, ukazuje na to da ste jako skromni u stvarnom životu ili čak lenji. Vi nemate nikakve ambicije i ciljeve i uvek se nalazite po strani. Vi ne cenite dovoljno sebe i često se ponižavate pred drugim ljudima.

Sanjati krvava stopala. Ukoliko ste u snu videli krvava stopala, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuje svađa ili raspravka sa nekim iz vaše porodice. Moguće je da ste nepravedno optuženi za nešto ili uvređeni, ali najbolje bi bilo da se povučete i da ne ulazite u dalju raspravku.

Sanjati kako se spremate da perete stopala. Ako ste u snu videli kako se spremate da perete stopala, a nikako da počnete sa tim, to je znak da neki poslovni projekat koji ćete započeti neće imati uspeha. Vi nećete dobiti novac koji ste očekivali, ali taj projekat vam može poslužiti da pokažete svoje kvalitete kolegama i poslovnim partnerima.

Sanjati kako perete stopala. Ukoliko ste u snu prali svoja stopala, to je znak da ste jako dobra osoba i da vas ljudi često koriste zbog toga. Trebalo bi malo više da zauzmete svoj stav i da se drugačije postavite pred ljudima.

Sanjati da vam stopala smrde. Ako ste sanjali da vam stopala smrde, onda vas sanjarica upozorava da budete jako oprezni u narednom periodu. Trebalo bi dobro da razmislite pre nego što napravite sledeći korak.

Sanjati da nečija stopala smrde. Ukoliko ste sanjali da stopala neke druge osobe smrde, to je znak da ta osoba nadgleda sve što radite, pa zato budite oprezni.

Sanjati kako mirišete tuđa stopala. Ovaj san je znak da vi nemate svoj sopstveni stav niti svoje ciljeve, već da živite po uzoru na neke druge osobe.

Sponzorisano:
Loading...