Sanovnik svatovi – Šta znači sanjati svatove?

Ako ste nedavno bili u svatovima ili ako planirate svoju svadbu u skorije vreme, moguće je da će vam se svatovi kao motiv pojaviti u snovima. Da li znate kakvu simboliku ovi snovi nose sa sobom i kako ih najpravilnije možete protumačiti?

Simbolika snova u kojima se pojavljuju svatovi može biti i pozitivna i negativna, u zavisnosti od ostalih detalja u snu i od celokupnog konteksta sna. Veoma je važno da li ste sanjali svoje ili tuđe svatove. Svaka od ovih situacija ima specifično značenje koje će odrediti i simboliku vašeg sna.

Takođe, postoje različita tumačenja ovih snova, a nešto više o tome ćete videti u nastavku ovog teksta.

Ako volite da se bavite tumačenjem snova i ako ste i sami nekada sanjali svatove, onda će vam ovaj tekst sigurno biti koristan i zanimljiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati svatove?

Sanjati svoje sopstvene svatove. Ukoliko ste u snu videli svoje sopstvene svatove, onda je to dobar znak. U narednom periodu vas očekuje veliki poslovni uspeh i napredak. Vi ćete biti jako zadovoljni sobom i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom. Verovatno ćete dobiti unapređenje na poslu ili ćete dobiti novo bolje radno mesto.

Alternativno, san u kojem ste videli svoje svatove može biti i najava za svadbu ili za neko drugo veselje koje vas očekuje u skorije vreme. Pred vama je period druženja sa dragim ljudima i uspeh na gotovo svim životnim poljima. Sve u svemu, ako ste sanjali ovakav san za vas nema razloga za brigu.

Sanjati da ste u svatovima. Ukoliko ste sanjali da se vi nalazite u nečijim svatovima, onda je to predznak da će neka osoba koja vam je bliska u skorije vreme dobiti sina.

Prema nekim drugim tumačenjima koja nam donosi sanjarica, san u kojem se nalazite u nečijim tuđim svatovima može imati i negativnu simboliku. Naime, ovaj san može značiti da ćete u skorije vreme imati velikih zdravstvenih problema. Upravo ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da malo više vodite računa o sebi i o svom zdravlju u periodu koji dolazi. Takođe, ovaj san treba da bude i neka vrsta pripreme za moguću bolest koju ćete kasnije lakše prebroditi.

Sanjati svatove u crnom. Ukoliko ste u snu videli da su svatovi u crnoj odeći i da je sve crno u vašem snu vezanom za svadbu, onda je to loš predznak. Naime, ako vi ili neka vama bliska osoba u skorije vreme planira venčanje, onda to nije dobro. Brak koji se sklopi neposredno posle ovog sna neće biti uspešan, tako kaže sanjarica. Zato dobro razmislite o svojoj odluci pre nego što stanete na ludi kamen, kako kasnije ne biste zažalili.

Sanjati da svatovi odlaze jer se svadba prekida. Ako ste u snu videli kako svatovi odlaze i kako se svadba prekida, onda je to znak da treba malo više inicijative da unesete u svoj život i da ubrzate neke poslove koje ste započeli. Ukoliko i daje budete odugovlačili sa tim poslovima, ništa nećete uspeti da ostvarite. Ovaj san takođe može biti znak da bi najbolje bilo da odustanete od svih poslova kojima ste se bavili jer oni vam neće doneti ništa dobro, a osim toga ispunjavaju vas nervozom i nezadovoljstvom.

Ovo su najčešći snovi o svatovima i načini na koje se oni tumače. Postoje i druga tumačenja vezana za svatove koji se pojavljuju kao motiv u snovima. Naime, u sanovniku stoji i da svatovi ukazuju na to da vi ne volite svoj sopstveni posao u realnom životu, ali da morate da ga radite jer ne postoji drugi način da opstanete.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan i da ćete sada mnogo lakše moći da protumačite neke slične snove u kojima se svatovi pojavljuju kao glavni motiv. Srećno!

Sponzorisano:
Loading...