Sanovnik sveća – Šta znači sanjati sveće?

Ukoliko ste nedavno palili sveću nekoj dragoj osobi koja više nije sa vama, moguće je da je to ostavilo utisak na vas i da će se pojaviti kao motiv u vašem snu.

Snovi o svećama nisu toliko česti ali mogu da imaju određenu simboliku.

Značenje snova o svećama će zavisiti od mnoštva okolnosti i detalja koje ste u snu videli. Da li ste u snu samo videli sveću? Da li ste sanjali kako sveća gori ili kako se gasi? Da li ste možda u snu videli ugašenu sveću? Da li ste možda kupovali sveću u snu? Sve su ovo okolnosti koje će uticati na značenje vašeg sna.

U nastavku ćete saznati koji su to najčešći snovi u kojima se pojavljuju sveće i kako možete te snove da protumačite.

Nadamo se da će vam ovaj članak biti od koristi i da ćete kasnije moći sami mnogo lakše da protumačite svoj san u kojem vidite sveće.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati sveće?

Sanjati kako sveća gori. Ukoliko je sveća gorela u vašem snu, onda je to znak da će u narednom periodu sve krenuti na bolje. Vi ćete postajati sve sigurniji u sebe i dobijaćete nadu da će se rešiti svi problemi. U narednom periodu vas očekuje dosta srećnih trenutaka, spokoja i harmonije.

Alternativno, san u kojem sanjate kako sveća gori znači da ćete uskoro biti pozvani na neko slavlje. Ako ste videli da sveća gori u vašoj sobi, onda je to znak da ste vi emotivno ispunjeni i da vas čeka mnogo romantičnih momenata sa partnerom.

Sanjati svetlost sveće. Ako ste u snu samo videli svetlost sveće, onda taj san simboliše vaše duhovno prosvetljenje, intelekt i mudrost. Vi ćete uspeti da dođete do prave istine i otkrićete suštinu života i vašeg postojanja. Kada spoznate sve prave vrednosti koje vas okružuju i koje postoje u vama samima, bićete mnogo srećniji i zadovoljniji svojim životom.

Sanjati ugašenu sveću. Ako ste u snu videli sveću koja je ugašena, onda to nije dobar znak. Sanjarica vas upozorava da ćete u narednom periodu doživeti veliki poraz. Moguće je da ćete biti razočarani ili odbijeni kada je u pitanju ljubav. Takođe, ni na poslovnom planu nećete pokazati svoj pravi potencijal i nećete uspeti da ostvarite dobre rezultate.

Sanjati da ste kupili sveću. Ukoliko ste u snu videli kako ste kupili sveću, onda taj san ima negativnu simboliku i ukazuje na neku žalost i tugu. Moguće je da će u skorije vreme umreti neka osoba koja vam je draga i da ćete ići na sahranu te osobe.

Ovaj san bi zapravo trebalo da vam bude kao priprema za loše vesti koje će vam u skorije vreme stići o smrti te drage osobe. U pitanju je verovatno neka starija osoba koja je inače već duže vreme bolesna. U tom slučaju, razmislite ko bi ta osoba mogla biti i trudite se da iskoristite svaki momenat sa njom na javi.

Sanjati kako palite sveću. Ukoliko ste u snu videli sebe kako palite sveću, onda je to znak da vi nikada nećete zaboraviti neke drage osobe koje više nisu među živima. Vi ih pamtite i svakodnevno se sećate svih lepih trenutaka koje ste doživeli zajedno. Ovaj san odražava vašu tugu zbog gubitka drage osobe.

Sanjati da sveća ne može da se upali. Ako ste u snu videli sebe kako pokušavate da zapalite sveću, ali ona nikako ne može da se upali, onda taj san ukazuje na neke tužne okolnosti koje vas očekuju u narednom periodu. Isto kao i prethodni san, i ovaj san o sveći ima negativnu simboliku. Ipak, savetujemo vam da ne očajavate jer sve loše bude i prođe. Trudite se da razmišljate što pozitivnije i da pokušate da savladate sve probleme i prepreke koji vam se nađu na putu.

Sanjati da se sveća gasi. Ukoliko ste u snu videli kako sveća do kraja sagoreva i kako se lagano gasi, taj san odražava vaš strah od smrti. Prema tumačenjima koja nam donosi sanjarica, vi se jako plašite toga da ćete jednog dana ostariti i da ćete umreti.

Prema nekim drugim tumačenjima, ovaj san može da znači da se vi plašite toga da jednoga dana više nećete moći da budete seksualno sposobni. Ovaj san se pre svega odnosi na muškarce koji sanjaju da se sveća gasi. Ovaj san je inače tipičan za muškarce koji nisu dovoljno sigurni u sebe i koji se plaše gubitka seksualne potencije.

Sponzorisano:
Loading...