Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sveštenik nije toliko čest motiv u snovima, ali svakako vredi protumačiti ove snove. Sveštenik u snu uglavnom simboliše neke moralne vrednosti i uverenja onoga koji sanja, mada u nekim slučajevima sveštenik u snovima može biti i simbol potiskivanja seksualnih potreba.

Međutim, kako biste pravilno protumačili san u kojem vidite sveštenika važno je da uzmete u obzir sve detalje koje vidite u snu. Sada ćete videti kako se tumače neki snovi u kojima se sveštenik pojavljuje kao glavni motiv, pa će vam kasnije biti mnogo lakše da sami protumačite svoj san.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati sveštenika?

Videti sveštenika u snu. Ukoliko ste u snu videli sveštenika, onda simbolika tog sna zavisi od toga da li u stvarnom životu verujete u Boga ili ne. Ukoliko verujete u Boga, onda ovaj san nagoveštava da je pred vama dug i srećan život, a ako ne verujete u Boga u realnom životu, onda bi ovaj san značio da ćete vi u budućnosti uspeti da se oslobodite neke odgovornosti.

Sanjati jednog sveštenika. Ukoliko ste u snu videli samo jednog sveštenika, onda to ukazuje na neku neprijatnu situaciju koju ćete doživeti u skorije vreme. Moguće je i da ste nekim svojim postupkom u skorije vreme povredili svog prijatelja ili poslovnog saradnika.

Sanjati mnogo sveštenika. Ako ste u snu videli mnogo sveštenika, onda vas sanjarica upozorava da na vreme odustanete od nekog cilja. Vrlo je verovatno da vam se sviđa neka zauzeta osoba ili da vi imate partnera u realnom životu, a razmišljate da se upustite u tajnu vezu. U tom slučaju trebalo bi da porazgovarate iskreno sa svojim partnerom i da vidite šta je najbolje rešenje.

Sanjati kako srećete sveštenika. Ukoliko ste u snu sreli sveštenika, onda je to znak da osećate grižu savesti zbog nečega što ste učinili.

Sanjati kako razgovarate sa jednim sveštenikom. Ukoliko ste u snu videli kako razgovarate sa jednim sveštenikom, onda ovaj san odražava vašu potrebu da pročistite svoje biće i da konačno imate svoj mir.

Sanjati kako razgovarate sa nekoliko sveštenika. Ako ste u snu pričali sa više sveštenika, onda je to znak da će vas neko u skorije vreme prevariti, naročito ako su pitanju finansije. Zato vam sanjarica savetuje da budete oprezni ako potpisujete bilo kakve ugovore ili ako dižete neki kredit.

Sanjati sveštenika koji stoji na propovedaonici. Ukoliko ste u snu videli sveštenika na propovedaonici, onda je to loš znak. Naime, u periodu koji sledi možete očekivati tugu, bolest i nesreću. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao priprema za loš period koji dolazi.

Sponzorisano:
Loading...