Sanovnik svinja – Šta znači sanjati svinju?

Iako je svinja u stvarnom životu simbol za nešto prljavo i neuredno, u snovima svinja ima sasvim drugačije značenje. U većini slučajeva svinja simboliše pozitivne promene koje su pred vama i ostvarivanje cilja. Međutim, nekada svinja u snovima može imati i negativnu simboliku.

Više o tome možete saznati u nastavku ovog teksta. Ukoliko i sami odlučite da protumačite san u kojem ste videli svinju, imajte na umu da su svi detalji iz vašeg sna podjednako važni. Važno je da se setite da li je svinja bila pitoma ili divlja, da li ste je samo videli ili hranili, a možda čak i zaklali u snu. Od svih ovih okolnosti zavisi i celokupno značenje vašeg sna.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati svinju?

Sanjati da vidite svinju. Ukoliko ste samo videli svinju u snu, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuju neka prijatna dešavanja. Doživećete pozitivne promene i konačno ćete uspeti da ostvarite svoj cilj. Moguće je i da ćete dobiti lep poklon koji niste očekivali.

Sanjati da vidite više svinja. Ako ste u snu videli više svinja na jednom mestu, onda to može ukazivati na neke neprijatne situacije koje ćete doživeti u bliskoj budućnosti. Ukoliko se svinje nalaze u čoporu, onda je to znak da ne ulažete novac u sumnjive poslove, iako vas drugi na to nagovaraju.

Sanjati kako hranite svinju. Ukoliko ste u snu videli sebe kako hranite svinju, to je znak da vas u bliskoj budućnosti očekuje novčani dobitak.

Sanjati kako koljete svinju. Ako ste u snu videli sebe kako koljete svinju, onda taj san takođe ima pozitivnu simboliku. Naime, ovaj san ukazuje da ćete biti unapređeni na poslu ili da ćete dobiti novo radno mesto o kojem ste oduvek sanjali.

Sanjati svinju i prasiće. Ukoliko ste u snu videli svinju zajedno sa prasićima, onda je to znak da ćete izaći kao pobednik iz neke situacije. Konačno će vam se ostvariti cilj u koji ste uložili puno truda i vremena.

Sanjati svinje koje se nalaze u blatu. Ukoliko ste u snu videli svinje koje se nalaze u blatu, taj san ukazuje na to da je vaš život prilično neorganizovan i neuredan. Alternativno, ovaj san može da ukaže i na to da ćete vi ili neki član vaše porodice imati zdravstvenih problema u narednom periodu.

Sanjati kako topite svinjsku mast. Ako ste u snu videli sebe kako topite mast od svinje, onda taj san nema pozitivnu simboliku. Naime, ovakav san ukazuje da ipak nećete uspeti da ostvarite svoj cilj uprkos uloženom trudu.

Sanjati prljavu svinju. Ako je svinja u vašem snu jako prljava, onda to ukazuje na moguću bolest koju možete očekivati u narednom periodu.

Sanjati divlju svinju. Ako ste u snu videli divlju svinju, onda je to znak da treba više da vodite računa o svojim rečima. Naime, može se desiti da svojim rečima povredite osobe koje volite, pa zato budite pažljivi i dobro razmislite pre nego što nešto kažete.

Sanjati svinje u šumi. Ukoliko ste sanjali svinje u šumi, to je znak da ćete sa lakoćom zaraditi novac u narednom periodu. Vaša finansijska situacija će se znatno popraviti.

Sponzorisano:
Loading...